HomeStiri Mondene Testul momentului! Alege cel mai fericit cuplu din imagine și vezi ce spune el despre tine

Testul momentului! Alege cel mai fericit cuplu din imagine și vezi ce spune el despre tine

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/02/Alege-cel-mai-fericit-cuplu-din-imagine-si-vezi-ce-spune-el-despre-tine.jpg

Comunicarea non-verbală este destul de importantă, iar psihologii precizează că ea dezvăluie multe despre relația de cuplu. Priviți cu atenție imaginile și analizați fiecare detaliu. Există șansa să descoperiți foarte multe lucruri pe care nu le știați despre voi, partener sau relația voastră.

Imaginea 1

Dacă ai ales această imagine, înseamnă că partenera este foarte mândră de iubitul său și nu prea o interesează ce spun oamenii. Bărbatul este foarte devotat și ambii se ghidează după aceleași valori. Legătura lor este mai presus de orice. Partenerii se ascultă și se înțeleg reciproc și prioritizează intimitatea lor emoțională. Au capacitatea de a rezolva conflictele, lăsând deoparte orgoliul. Spontaneitatea este unul dintre punctele forte ale relației lor.

Imaginea 2

Dacă ai impresia că acest cuplu este cel mai fericit, atunci poți remarca faptul că femeia joacă un rol destul de important în viața partenerului. Atenția sa sporită pentru detalii îl ajută foarte mult să depășească anumite etape și are sprijinul ei necondiționat. Femeia acționează ca o „mamă” în această relație, iar acest lucru poate duce la pierderea atracției între parteneri.

Aceasta încearcă să îi facă bărbatului viața mult mai ușoară și are tendința de a lua asupra sa sarcini sau probleme care îl vizau în mod direct. Acest tip de atitudine plasează partenerul în zona de confort și nu mai găsește deloc motivația de a iniția anumite demersuri. Femeia are tendința de a face aceste lucruri întrucât nu este deloc de acord cu ideile pe care le are cel alături de care dorește să își întemeieze o familie. Din cauza lipsei de comunicare se pot complace în acest tip de relație care cu timpul poate genera o serie de frustrări. Există o înțelegere destul de limitată a nevoilor celuilalt în acest tip de relație.

Imaginea 3

Dacă ai ales această imagine trebuie să știi faptul că aici bărbatul este liderul relației și trasează direcția partenerei și a cuplului. Partenera sa nu are posibilitatea de a-și exprima în mod clar părerea și este pusă deseori în situații mai puțin plăcute. Bărbatul tinde să exagereze și caută tot timpul să fie în centrul atenției…

Femeia tolerează acest tip de acțiune din partea partenerului din dorința de a nu-l pierde sau ca o dovadă exagerată de iubire. E ca și cum îi acceptam copilul orice toană sau comportament mai puțin adecvat doar pentru că e mic și că îl iubim nespus. În cazul unei astfel de situații, este de preferat stabilirea unor limite, astfel încât să se poate ajunge la un numitor comun. Cuplului îi lipsește comunicarea și se pare că uneori poate distruge relațiile dintre oameni.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed