HomeStiri Mondene TESTUL PERSONALITATII: Spune ce vezi în imagine și descoperă-ți personalitatea!

TESTUL PERSONALITATII: Spune ce vezi în imagine și descoperă-ți personalitatea!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/08/TESTUL-PERSONALITATII.jpg

Privește cu atenție imaginea de mai jos și alege o variantă de răspuns propusă. Întrebarea este una logică: Ce reprezintă din punctul tău de vedere acest desen?

Iată care sunt variantele de răspuns propuse:

  1. Un cerc
  2. O figură abstractă
  3. Un cerc imperfect
  4. Desenul unui copil
  5. Începutul unui desen care pare a fi interesant

În funcție de răspunsul ales vei afla ce latură ascunsă ai.

Iată ce semnifică fiecare răspuns:

  1. Cercul

Află că ești o persoană empatică. Chiar dacă este un cerc nereușit, tu totuși îl consideri ca fiind unul bun, fără defecte, ceea ce înseamnă că treci cu vederea și greșelile celor din jur.

  1. Figurina abstractă

Dacă ai identificat o astfel de figurină, înseamnă că ești genul de persoană ce are inițiativa de a schimba lucrurile din jur. Se pare că ești asemenea unui pionier în foarte multe domenii și nu te poți abține atunci când vine vorba de a face anumite modificări. Pari un mic geniu care este mereu invidiat de cei din jur.

  1. Cercul imperfect

Bârfa este ocupația care se află în capul listei la tine. Nici cei mai buni prieteni nu scapă de bârfele tale, chiar dacă intențiile nu sunt unele rele. Cu siguranță vezi toți pașii greșiți făcuți de ceilalți, însă nu și pe ai tăi.

  1. Desenul unui copil

Se pare că ești pretențioasă și ai așteptări destul de mari de la viață. Chiar și de la cei din jur ai anumite pretenții, dar nu apreciezi intențiile bune care vin din partea acestora. Manifești superioritate în raport cu ceilalți și consideri mereu că punctul tău de vedere este cel bun…

  1. Începutul unui desen interesant

Imaginația ta este destul de interesantă și ai tendința de a observa lucrurile foarte în detaliu. Explicațiile tale pentru lucrurile banale nu sunt deloc limitate și se pare că ești printre puținele persoane care ar reuși să continue acest desen pentru a-l transforma în ceva frumos, chiar într-o mică operă de artă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed