Home Stiri Top cinci trenduri în materie de bijuterii în acest sezon

Top cinci trenduri în materie de bijuterii în acest sezon

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 543 views 3 minute timp de citit
Top cinci trenduri în materie de bijuterii în acest sezon

Fiecare sezon vine nu doar cu tendințe noi în materie de haine, ci și cu tendințe noi în materie de încălțăminte sau bijuterii.

Top cinci trenduri în materie de bijuterii în acest sezon

Uneori este foarte greu să ții pasul cu toate schimbările care apar în lumea modei, iar costurile pe care le poate implica achiziționarea de noi articole vestimentare sau accesorii la fiecare câteva luni nu sunt de ignorat. Nici stiliștii nu recomandă preluarea totală a noutăților ce apar pe marile podiumuri, însă achiziționare câtorva accesorii în tendințe este soluția ideală.

Fie că preferați bijuterii care doar completează ținuta, fie că vă plac cele care să v-o pună în valoare, oricum ar fi, nicio alegere pe care o veți face în ceea ce privește bijuteriile nu poate fi una greșită atât timp cât țineți cont de cele câteva reguli ale bunului-gust și de tendințele fiecărui sezon.

Anotimpul este lucrul cel mai important de care trebuie să țineți cont în momentul în care vă alegeți bijuteriile. Fiecare lansare de produse noi, implicit bijuterii, nu este absolut deloc la voia întâmplării.

Bijuteriile purtate în timpul sezonului cald diferă de cele purtate în timpul sezonului rece. Dacă cele din sezonul cald sunt mai colorate, mai pline de viață, cele din sezonul rece au culori terne și pot fi uneori grele.

Uitați care sunt propunerile marilor designeri pentru acest sezon:

  • Bijuteriile în stilul Paloma Picasso

Este bine cunoscut faptul că Paloma crează de ani buni pentru Tiffany&Co., o casă de bijuterii cu prețuri care nu sunt accesibile oricui. Cu toate acestea, se pot găsi în foarte multe magazine bijuterii pe modelul celor create de ea, nu doar pentru că Paloma ar fi lansat un trend, ci și pentru faptul că bijuteriile create de ea sunt bijuterii simple, clasice, cu simboluri ușor recognoscibile. Aceste bijuterii sunt cel mai ușor de abordat și au dimensiuni diverse.

Bijuteriile în stilul Paloma Picasso

  • Monogramele

Dacă nu ați primit sau nu v-ați achiziționat încă un pandantiv cu inițiala numelui vostru, este cazul să o faceți, întrucât acestea au reintrat în vogă, fiind prezentate de diferite case precum Dior sau Balenciaga. Se poartă în special pandantive sau chiar cercei de dimensiuni mari, care să atragă atenția.

Monogramele

  • Metamorfoze

Nu este prima oară în istoria modei când s-au purtat diverse obiecte pe post de bijuterii. Această tendință a mai fost întâlnită și în anii `90, când se purtau bijuterii confecționate din scoici, porțelan sau chiar conserve. Această practică poartă denumirea de obiect găsit (found object).

Metamorfoze

  • Perle supradimensionate

Perlele sunt un element care revine puternic în tendințe. Acestea au fost transformate de către designeri în „the next big thing”. Se optează pentru dimensiuni cât mai mari ale perlelor în acest sezon, iar în cazul în care ne referim la perle naturale, acestea vor fi aplicate pe suporturi de dimensiuni mari…

Perle supradimensionate

  • Combinații care nu sunt neapărat conforme cu regulile

În acest sezon ne este permis să accesorizăm în exces, să combinăm culori și dimensiuni diferite, să purtăm un singur cercel sau cercei diferiți și să combinăm diverse materiale pe care nu le-am combina în mod normal.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies