Home Stiri Mondene A trimis profesorului tema pe care a făcut-o fiind sub influența alcoolului. Când au văzut colegii, au râs pe săturate!

A trimis profesorului tema pe care a făcut-o fiind sub influența alcoolului. Când au văzut colegii, au râs pe săturate!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
a-trimis-profesorului-tema-pe-care-a-facut-o-fiind-sub-influenta-alcoolului

Fiind studentă la Drept, tânăra a redactat un eseu referitor la aprobarea sau interzicerea sărutatului în tren, trebuind să justifice răspunsul oferit. Nu doar că a lăsat rezolvarea temei în ultimele minute, dar a făcut-o și într-un moment cât se poate de prost!

A trimis profesorului tema pe care a făcut-o fiind sub influența alcoolului

Studenta a petrecut seara în oraș alături de gașca sa de prieteni cu o seară înainte de a preda tema primită, motiv pentru care a redactat eseul odată ajunsă din oraș.

Fata susține că a adresat un e-mail profesorului ei prin care-i spunea următoarele:

„Domnule profesor, numele meu este McKenna. Am băut ceva și sunt bine. Tema dată de dumneavoastră este prea grea. Nu pot s-o fac acum. Sunt mai bine, oricum.

Meditez asupra subiectului pe care ni l-ați dat. Este ilegal să te săruți în tren pentru că este o încălcare a regulilor ce țin de securitate.

Dacă te săruți în timp ce te afli în tren, trebuie să conștientizezi că asta se poate încheia periculos. Dacă mecanicul de tren ar fi cel care s-ar săruta, cine ar mai conduce trenul?! Cu plăcere.

Vă iubesc.”

Fata a publicat ulterior o poză cu acest e-mail pe contul ei de Twitter, aceasta devenind virală într-un timp foarte scurt, reușind să adune peste 100.000 de aprecieri și aproximativ 30.000 de distribuiri…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed