HomeStiri Mondene Trupa Eagles of Death Metal, pentru prima oară la Paris după atacurile din noiembrie: “Îmi doresc ca toată lumea să aibă o şansă de a trăi!”

Trupa Eagles of Death Metal, pentru prima oară la Paris după atacurile din noiembrie: “Îmi doresc ca toată lumea să aibă o şansă de a trăi!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 935 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/eagles-death-metal.jpg

Trupa Eagles of Death Metal s-a întors la Paris şi a susţinut un concert, pentru prima oară după atacurile sângeroase din luna noiembrie a anului trecut.

eagles-death-metal

La concertul celor de la Eagles of Death Metal au fost invitaţi toţi supravieţuitorii atacurilor teroriste. De asemenea, s-au ţinut 89 de secunde de reculegere în memoria celor 89 de victime ale atentatelor.
Liderul trupei a acordat şi un interviu în care a făcut referire la dreptul oamenilor de a purta arme.

“Ştiu că unii oameni mă vor contrazice, dar pare că Dumnezeu a făcut bărbaţii şi femeile, iar în noaptea aceea armele i-a făcut egali. Urăsc faptul că aşa este. Cred că singurul mod în care mi-am schimbat parerea este ca pana nimeni nu o sa mai aiba arme, toti trebuie sa le aiba. Nu vreau să mai văd că aşa ceva se va mai întâmpla vreodată şi îmi doresc ca toată lumea să aibă o şansă de a trăi. Am văzut oameni murind care poate ar fi avut o şansă la viaţă”, a spus Jesse Hughes.

Sursa foto: faktual.info

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed