Un băiețel a trimis o scrisoare în Ceruri, unde se află tatăl său. Iata ce i-a cerut taticului sau!

1275

Scrisoarea unui băiețel către tatăl său care a murit acum ceva timp a stârnit un val de emoție în Scoția, întreaga comunitate mobilizându-se pentru a-l găsi.

Un băiețel a trimis o scrisoare în ceruri

Copilul și-a așezat gândurile pe un bilet, după care l-a legat de un balon, crezând că acesta va ajunge la tatăl să, „în Ceruri”. Scrisoarea a fost găsită însă de Stuart McCall, fost jucător al echipei naționale de fotbal a Scoției. Acesta își dorește nespus să-l găsească pe copilul orfan de tată, pentru a-i oferi ceea ce și-a dorit cadou.

„Este foarte trist, vrem să găsim copilul şi să îi dăm toate darurile cerute tatălui său”, a spus McCall.

Scrisoarea a fost postată și online, stârnind emoții în rândul cititorilor:

„Bună, tati, îţi scriu doar să-ţi spun că îmi este dor de tine şi să îţi spun ce mai e nou. Sigur ştii că sunt la cămin pentru că mama e bolnavă şi pe mine ma doare urechea de luni. Mâine plecăm. Mi-e dor de şcoală şi de tine. Ştiu că eşti in Rai, dar eşti bine? Înainte să vin aici mi-am făcut lista de Crăciun. Îmi doresc să-mi scrii un bilet şi să-l pui sub pernă. Pe lista mea sunt ghete, mingea din Premier League, un echipament al Real Madrid şi un cub Rubik. Pa, tati! Te iubesc!”, a fost scrisoarea găsită de McCall…

Stuart McCall