HomeStiri Mondene Un miliardar chinez plateste 800.000 de dolari pentru virginitatea fetelor

Un miliardar chinez plateste 800.000 de dolari pentru virginitatea fetelor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/08/Un-miliardar-chinez-plateste-800.000-de-dolari-pentru-virginitatea-fetelor.jpg

Un miliardar chinez plateste 800.000 de dolari ca sa-si gaseasca o sotie virgina. El a organizat o emisiune-concurs, la care sunt invitate sa participe tinere din zece orase ale tarii.

Un miliardar chinez plateste 800.000 de dolari pentru virginitatea fetelor

Suma exacta oferita de miliardar este de 5 milioane de yeni, adica 788.000 de dolari.

La pretul acesta, sotia ideala trebuie sa indeplineasca anumite cerinte: sa aiba intre 20 si 26 de ani, aproximativ 50 kg, inaltimea intre 162 si 170 cm si educatie cel putin la nivel de liceu. Cel mai important lucru este insa virginitatea.

Intrebate ce parere au despre aceasta cerinta, cele mai multe fete au declarat ca se pot supune oricand unui control, ca sa-si demonstreze „puritatea”.

O singura concurenta a atras insa atentia asupra faptului ca, in ziua de zi, virginitatea pierduta poate fi „regasita” foarte usor, cu ajutorul chirurgiei plastice.

La randul sau, miliardarul se prezinta drept un barbat sanatos si aratos, afacerist cunoscut, iubitor de golf, iar varsta lui este sub 50 de ani.

Organizatorii concursului au ales 320 de candidate din 2.800, cate s-au inscris la preselectie, scrie stirileprotv.ro.

Agentia matrimoniala ofera si comisioane pentru cei care recomanda tinere frumoase, care ar avea sansa sa devina sotia miliardarului.

Daca tanara sustinuta de ei ajunge la o prima intalnire, primesc 7.882 de dolari, iar daca este aleasa ca sotie, ei vor castiga un apartament luxos in valoare de 473.000 de dolari.

Goana dupa “barbatul de aur” este o noua moda in China, dupa ce la Beijing s-a deschis recent o scoala, unde femeile invata cum sa-si gaseasca barbati bogati si puternici.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed