HomeStiri Mondene Valentina Pelinel a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de Cristi Borcea. Cum a cucerit-o bărbatul

Valentina Pelinel a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de Cristi Borcea. Cum a cucerit-o bărbatul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/valentina-pelinel-dezvaluit-cum-s-indragostit-de-cristi-borcea-cum-cucerit-o-barbatul.jpg

Puțini știu cum a început idila dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea, dar acum fostul fotomodel a dezvăluit ce a atras-o la tatăl copilului ei.

Despre Valentina Pelinel și Cristi Borcea nu știm decât că cei doi au o relație și un copil împreună. Idila dintre ei este însă un mister pentru toată lumea. Recent, vedeta a dezvăluit ce a atras-o la fostul activist de la Dinamo.

„Cristi Borcea pe care îl cunosc eu e un om foarte bun, responsabil, tipicar și ambițios ca mine, luptător și, mai presus de orice, e BĂRBAT. Am apreciat și apreciez la el foarte mult faptul că este asumat și niciodată nu a încercat să-și ascundă defectele și nici să își expună calitățile. E un bărbat care știe să se sacrifice pentru femeia lui. De ce credeți că e așa iubit de femei? Nu e vorba de bani, că nu e singurul care a reușit să facă bani în lumea asta, ci e vorba de asumarea lui, de șarm și, până la urmă, și de charisma sa legată de imaginea de «băiat rău». Femeile sunt atrase și de acest aspect al personalității sale, chiar dacă multe dintre ele se sfiesc să recunoască. Pentru Cristi, femeia care i-a dăruit un copil sau mai mulți, după caz (zâmbește), e cumva «sfântă». El o pune pe un piedestal și îi creează o imagine imaculată cu orice preț, chiar cu prețul de a se sacrifica pe el însuși”, a spus blonda pentru revista Viva!.

„Nu îmi e frică de ceea ce simt. Iubesc din tot sufletul și nu sunt genul care să creadă în povestea drobului de sare. De când a venit Milan pe lume, mă simt o persoană matură și nu mi-e frică decât de Dumnezeu. Povestea noastră e alta decât cea expusă în media, care a fost conturată în așa fel încât să facă audiență. Eu, cunoscând adevărul, nu am de ce să mă tem. Nu sunt perfectă, nu sunt invincibilă, dar sunt femeie, mamă, am o carieră în spate, construită prin forțe proprii și… IUBESC. Nu am motive să mă tem și, cel mai important, Cristi nu îmi dă asemenea motive”, a încheiat Valentina Pelinel…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed