Vecinii au chemat poliția pe capul lui. Incredibil ce avea ascuns în cele 5 congelatoare!

319

În urma a numeroase apeluri primite, autoritățile indoneziene au fost nevoite să facă o vizită unui localnic, vecinii plângându-se din cauza congelatoarelor pe care acesta le avea pe proprietate.

Vecinii au chemat poliția pe capul lui

În data de 15 august, aceștia au sesizat un caz care a fost șocant!

În interiorul congelatoarelor, bărbatul avea 657 de pangolini, animale nocturne cu solzi care se strâng sub formă de minge atunci când sunt speriate, fiind o specie care este protejată prin lege din cauza faptului că sunt animale pe cale de dispariție.

Braconierii vânează aceste animale datorită cărnii lor, care este considerată a fi, în unele colțuri ale lumii, delicatesă, fiind folosită în medicina tradițională asiatică, dar și ca material de confecție a cizmelor.

O astfel de specie valorează aproximativ 1.000 de dolari pe piața neagră. Din cauza faptului că vânatul acestor animale este ilegal, acestea sunt unele dintre cele mai traficate specii…

În urma descoperirii făcute de către autorități, bărbatul indonezian riscă să fie închis pentru o perioadă de cinci ani de zile, primind și o amendă, chiar dacă el susține că animalele nu sunt ale lui.