Home Stiri Veste-bombă! Salman Khan are o soție în Dubai și doi copii

Veste-bombă! Salman Khan are o soție în Dubai și doi copii

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

De doar câteva zile, vestea conform căreia Salman Khan este însurat și tatăl a doi copii s-a răspândit în întreaga Indie. Un avocat celebru a dat această veste, iar toată lumea așteaptă o reacție din partea Iuliei și a actorului.

De mai mulți ani, Iulia Vântur s-a mutat pe tărâmul asiatic pentru a putea fi cu Salman. Aceasta a trebuit să îmbrățișeze cultura indiană, să învețe cântece, dansuri și tradiții naționale, dar și să respecte multe reguli impuse de familia bărbatului pe care îl iubește.

Vibhor Anand, un avocat cunoscut din Delhi, prin intermediul contului său de Twitter, a făcut publică informația conform căreia el ar avea o soție în Dubai, pe nume Noor, dar și doi copii cu aceasta, Razzak, 13 ani și Ayesha, 17 ani. Mai mult decât atât, conform spuselor avocatului, chiar și familia actorului trăiește în Dubai, însă aceste lucruri nu au fost confirmate sau infirmate până acum.

În urmă cu ceva timp, Iulia a acordat un interviu pentru click.ro și a vorbit despre ce a făcut în perioada de izolare: „Fiecare zi e diferită, de regulă, însă acum, în izolare, zilele trec printr-o oarecare rutină: meditație, cafeaua de dimineață cu prietenii, cardio și gym, fac antrenament cu Cristi Geamăn prin zoom, chiar dacă el e în România, iar eu, în India. Dacă vrei, poți! Apoi prânz, lecția de canto, bicicletă sau yoga, streching, masterclass-uri de actori, muzică, timp petrecut cu prietenii, întâlniri «prin telefon». Mai și muncesc în izolare: am dublat pentru filmul pe care l-am filmat în urmă cu patru luni, în Londra, «Leila&Manju», am înregistrat câteva piese. Una dintre ele a fost compusă în aceeași frecvență cu cea a pământului, ca o rugăciune, în scop caritabil, pentru a strânge fonduri pentru familii nevoiașe. Am fost parte în diverse acțiuni umanitare, în special în această perioadă, când oamenii au fost în impas”…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies