HomeStiri Mondene Viorel Lis are cerinte clare pentru Oana dupa moartea lui: „Nu îi dau voie să se mărite…”

Viorel Lis are cerinte clare pentru Oana dupa moartea lui: „Nu îi dau voie să se mărite…”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/03/Viorel-Lis-are-cerinte-clare-pentru-Oana-dupa-moartea-lui.jpeg

Viorel Lis este foarte conștient de faptul că diferența de vârstă dintre el și Oana Lis este suficient de mare încât să se gândească la momentul în care moartea îi va despărți.in Stiri Mondene

Fostul primar al Capitalei a trecut prin clipe foarte grele. A trecut printr-o intervenție chirurgicală care l-a făcut să îi scrie soției lui câteva rânduri. Aceste rânduri conțin dorințe care ar dori să îi fie respectate în cazul în care ceva rău i se va întâmpla.

Viorel Lis le cere celor dragi să nu plângă după el

„Diferenţa dintre mine şi Oana este destul de mare şi am avut probleme destul de mari. Înainte de a face operaţia, am scris câteva cuvinte de suflet pentru Oana. A fost o descărcare sufletească, sunt lucruri de care ar putea să se ţină”, a spus Viorel Lis la Antena 1.

„Pentru cazul morţii mele, dispun de următoarele: doresc să fiu incinerat şi cenușa să fie păstrată în curtea casei natale. În ceea ce priveşte pe soţia mea moştenitoare, ultima mea soţioară, Oana Lăcrămioara Lis, iubirea vieţii mele, trebuie, în memoria mea, să aştepte un an după moartea mea. Apoi să-şi refacă viaţa cu cineva care o iubeşte şi o respectă.

Nu îi dau voie să se mărite cu acte şi nici în Biserică. Vreau să se ocupe de casa de la ţară şi terenurile mele. Nu vreau ca eventualul copil al Oanei, prin inseminare, nu vreau să poarte numele meu. Nu vreau să plângă nimeni. Vreau să vă amintiţi cu zâmbetul pe buze, vă rog”, a mai spus Viorel Lis, care de ceva timp are probleme grave de sănătate…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed