Home Stiri Mondene Vladimir Drăghia refuză să se căsătorească cu mama fetiței lui

Vladimir Drăghia refuză să se căsătorească cu mama fetiței lui

autor Elena Yvette
850 views

Vladimir Drăghia refuză să se căsătorească cu mama fetiței lui. Deși formează un cuplu solid de multă vreme, cei doi refuză să facă nunta.

IMG_4062

„De când s-a născut fiica mea, am un scop în viaţă. Are trei luni şi o săptămână. Eu şi iubita mea suntem împreună de un an şi puţin. Îmi doream de vreo doi ani să am un copil, nu a fost planificat, dar e bine că s-a întâmplat. Relaţia noastră mi se pare că evoluează foarte frumos. Nici nu am apucat să ne obişnuim unul cu altul că a apărut Zora. Eu sunt la fel, un copil rezultat în urma pasiunii părinţilor mei. Alice a născut natural şi am fost inclusiv în sala de naştere. De atunci mă tot implic, la început am încercat eu să schimb scutece şi să îi fac baie, dar ori s-a prins că nu mă prea pricep, ori a luat asupra ei toată sarcina…”

vladimirdraghia-principala

Vladimir Drăghia a vorbit și despre botezul fiicei sale, micuța Zora, care va fi unul cât se poate de restrâns: „Mai oficial decât copilul nu prea cred că există. Iubita mea este la fel ca mine, nu a avut visul cu rochia de mireasă. Clar nu o să mă căsătoresc niciodată, nu pentru că nu iubesc, ci pentru că mi-e frică să nu divorţez şi nu cred în asta. Pentru ce să fac asta? Avem un copil, ne iubim, ne este bine… Botezul se va întâmpla, după ce m-a sunat bunica mea de vreo trei ori. Avem un naş, zece invitaţi şi cam atât”, a declarat Vladimir Drăghia.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed