Home Stiri Vladimir Drăghia refuză să se căsătorească cu mama fetiței lui

Vladimir Drăghia refuză să se căsătorească cu mama fetiței lui

autor Elena Yvette
697 views 2 minute timp de citit

Vladimir Drăghia refuză să se căsătorească cu mama fetiței lui. Deși formează un cuplu solid de multă vreme, cei doi refuză să facă nunta.

IMG_4062

„De când s-a născut fiica mea, am un scop în viaţă. Are trei luni şi o săptămână. Eu şi iubita mea suntem împreună de un an şi puţin. Îmi doream de vreo doi ani să am un copil, nu a fost planificat, dar e bine că s-a întâmplat. Relaţia noastră mi se pare că evoluează foarte frumos. Nici nu am apucat să ne obişnuim unul cu altul că a apărut Zora. Eu sunt la fel, un copil rezultat în urma pasiunii părinţilor mei. Alice a născut natural şi am fost inclusiv în sala de naştere. De atunci mă tot implic, la început am încercat eu să schimb scutece şi să îi fac baie, dar ori s-a prins că nu mă prea pricep, ori a luat asupra ei toată sarcina…”

vladimirdraghia-principala

Vladimir Drăghia a vorbit și despre botezul fiicei sale, micuța Zora, care va fi unul cât se poate de restrâns: „Mai oficial decât copilul nu prea cred că există. Iubita mea este la fel ca mine, nu a avut visul cu rochia de mireasă. Clar nu o să mă căsătoresc niciodată, nu pentru că nu iubesc, ci pentru că mi-e frică să nu divorţez şi nu cred în asta. Pentru ce să fac asta? Avem un copil, ne iubim, ne este bine… Botezul se va întâmpla, după ce m-a sunat bunica mea de vreo trei ori. Avem un naş, zece invitaţi şi cam atât”, a declarat Vladimir Drăghia.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies