Vlăduța Lupău are termenul săptămâna viitoare și a spus cum vrea să nască

Share

  • Vlăduța Lupău mai are doar câteva zile până când își va întâlni bebelușul.
  • Aceasta a dezvăluit că ar trebui să nască pe data de 8 august.
  • În cadrul unei serii de întrebări și de răspunsuri de pe canalul său de Youtube, artista a dezvăluit faptul că și-ar dori să nască natural.

Vlăduța Lupău mai are doar câteva zile până când își va întâlni bebelușul. Aceasta a dezvăluit că ar trebui să nască pe data de 8 august, asta dacă cel mic nu vrea să vină mai devreme.

În cadrul unei serii de întrebări și de răspunsuri de pe canalul său de Youtube, artista a dezvăluit faptul că și-ar dori să nască natural. Cu toate acestea, Vlăduța nu exclude posibilitatea de a naște prin cezariană, asta dacă, din diferite motive, nu ar putea să nască așa cum își dorește ea.

Vlăduța va alege ceea ce este cel mai bine pentru copil

Mai mult decât atât, Vlăduța a mărturisit că, indiferent de ceea ce se va întâmpla, trebuie să aleagă ceea ce este, în primul rând, bine pentru bebeluș, apoi pentru ea.

Vlăduța Lupău așteaptă cu sufletul la gură marea întâlnire, mai ales pentru că, înainte de a rămâne însărcinată, a mai pierdut două sarcini.

„Vreau să încerc natural … însă, dacă nu se va putea sau, la cel mai mic sfat al doctorilor, trec pe cezariană. Important e să fie bebelușul bine … și bineînțeles, și mama. Vedem”, a scris aceasta pe Instagram.

Artista a întâmpinat unele probleme din cauza sarcinii

În urmă cu doar câteva săptămâni, Vlăduța a spus că se confrunta cu anumite arsuri din cauza părului copilului. Făcând haz de necaz, aceasta a spus că primul lucru pe care îl va face după naștere va fi să își tundă copilul, pentru a se răzbuna pentru stările pe care le avea.

„Arsurile de stomac sunt groaznice. Nu le mai suport. Știu că mi-ai scris că de la păruțul bebelușului și, într-adevăr, s-a văzut și la ecografie că are păruț. Direct m-am uitat pe site la mașini de tuns. Când iese, îl tund direct. Îl tund direct și zic «ce mi-ai făcut tu mie, pentru asta vei fi tuns». Sper să nu mor de arsuri”, a spus aceasta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cu siguranță că acest lucru a fost doar o gluma, deoarece Vlăduța și-a dorit mereu să fie mamă și, încă de când a făcut anunțul că este însărcinată, s-a putut observa cu ochiul liber cât era de fericită.

De asemenea, artista spunea mereu că abia așteaptă să-și întâlnească fiul, iar, de fiecare dată când vorbea despre el, aceasta radia de fericire.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news