Vlăduța Lupău, primele declarații despre viața de mămică: „Cei șase ani de facultate au fost mai ușori”

Share

  • Vlăduța Lupău a născut pe data de 6 august un băiețel pe nume Iair.
  • Aceasta a fost externată în urmă cu două zile și, de curând, a spus care sunt impresiile după prima noapte cu cel mic acasă.
  • Artista este extrem de fericită pentru că are un copil, deoarece a pierdut, înainte, două sarcini.

Vlăduța Lupău a devenit mamă pe data de 6 august, atunci când l-a adus pe lume pe Iair. Aceasta este extrem de fericită și trăiește la maximum momentele petrecute alături de fiul ei.

Cu toate că, în spital, i s-a spus ce trebuie să facă pentru ca cel mic să fie bine îngrijit, informațiile primite au fost cele de bază, iar Vlăduța, cel puțin pentru o perioadă, o să învețe lucruri noi în fiecare zi.

Vlăduța Lupău recunoaște că nu este ușoară viața de mamă

Ieri, după ce a trecut prima noapte acasă alături de cel mic, artista le-a povestit fanilor din mediul online cum au decurs lucrurile acasă, în mare.

Aceasta a recunoscut faptul că este destul de dificil să ai grijă de un copil mic, dar este convinsă că va reuși, deoarece și-a dorit extrem de mult acest copil.

Artista le-a spus fanilor cum au decurs primele ore acasă

„Dacă v-ați întrebat ce mai fac, cum arăt… cam așa! Am un mic herpes care mi-a ieșit aici, dar asta este, cam așa arăt eu după cinci zile de la naștere și mi se pare că mă aflu în sesiune. Deci cred că cei șase ani de facultate au fost mai ușori ca și primele două zile acasă, dar, cu putere, cu răbdare și cu iubire, o să fie bine, așa am auzit.

Așa că nu o să fiu unica femeie care nu se descurcă, pentru că mă descurc, de fapt, ne descurcăm și abia aștept să treacă perioada asta de acomodare și aștept să vă zic mai multe azi, mâine, poimâine, că încă ne învățăm cu multe, multe chestii”, a spus Vlăduța în mediul online.

Vlăduța Lupău a născut cu puțin timp după ora 01:30 dimineața, prin cezariană, deși declarase, cu doar câteva zile înainte, că ar vrea să nască natural. Vestea venirii pe lume a lui Iair a fost dată de către Adi Rus, soțul artistei, prin intermediul unei fotografii postate în toiul nopții.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news