Vlăduța Lupău, subestimată de părinții săi: „Orice fac nu e bine. Acolo mă încadrez”

Share

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică de petrecere din România. Deși cariera sa a început să ia un avânt extrem de mare în ultima perioadă, se pare că părinții ei nu au fost de acord cu profesia pe care își dorea să o urmeze încă de când era mică. În cadrul unui podcast, aceasta a povestit despre experiențele pe care le-a avut în acest sens.

„Cred că nici acum nu mă iau în serios (n.r. părinții). Nu m-au luat niciodată în serios, pentru că mereu zicea tata: «Nu mai ține mult prostia asta (n.r. cariera muzicală) și trebuie să faci ceva!».

L-am luat la câteva evenimente cu mine, să vadă un pic cum e mersul, câtă lume mă iubește, câtă lume vrea poze cu mine, dar îmi spunea: «Dar tu numai atât de puțin cânți? Păi tu numai ai venit și ai prostit oamenii». Deci tot nu era bine. Orice fac nu e bine. Acolo mă încadrez. Mă gândesc că poate așa sunt tăticii de fete”, a spus artista în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

După două sarcini pierdute, Vlăduța Lupău a reușit să rămână însărcinată

„Minunea mea 👶🏻 🤰🏽👼🏻 …azi, de BUNA VESTIRE… primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar al Lui, în pântecele meu! Și, abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe «figuri» ai făcut până azi… d-apoi de azi încolo 😅 (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor)… și, totodată, să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu. Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi «mămică» … (woow!!!)”, a scris artista pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news