HomeStiri Mondene Ziua Divorţului: vezi anunţul oficial dat de Brigitte Sfăt!

Ziua Divorţului: vezi anunţul oficial dat de Brigitte Sfăt!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 706 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/07/Ziua-Divorţului-vezi-anunţul-oficial-dat-de-Brigitte-Năstase.jpg

Se pare că paradisul din familia Năstase a cam luat sfârşit. În ultimele luni, Ilie Năstase şi soţia lui, Brigitte Sfat, se joacă „de-a divorţul”.

Ziua Divorţului vezi anunţul oficial dat de Brigitte Năstase

Astăzi, Brigitte şi-a şocat fanii din mediul online cu o veste neaşteptată: Divorţ.

„Astăzi, 12 iulie, anunţ oficial divorţul de Ilie. Nu pentru că m-a înşelat. Pentru că m-am săturat de nesimţirile fostei soţii. De faptul că non-stop îşi foloseşte copiii să îi ceară lui Ilie tot felul de lucruri, de această dată, o maşină nouă. I-am dat un Mini Cooper, cu 30000 km la bord şi a făcut un scandal monstru. Vreau să înţelegeţi faptul că anul trecut soţul meu i-a mai dat acestei dudui 1200000€, iar în fiecare an peste 300000 €, în condiţiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum şi tot felul de lucrări de şantier pentru câţiva bănuţi. Eu nu am primit NICIODATĂ de la Ilie vreo maşină”, a scris ea pe contul de Facebook.

Ziua Divorţului vezi anunţul oficial dat de Brigitte Năstase 1

Soţia lui Ilie Năstase doreşte să divorţeze din cauză că fosta soţie a lui Ilie cere prea mulţi bani. Brigitte nu găseşte normal faptul că bugetul familiei lor este zdruncinat de cerinţele Amaliei Nastase, care isi bagă copiii la înaintare…

Brigitte Sfat şi Ilie Năstase au o relaţie de mai bine de șapte ani şi sunt căsătoriţi de patru ani.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed