Zucchini cu porumb și Parmezan

Share

Zucchini cu porumb și Parmezan reprezintă o rețetă de garnitură sănătoasă și savuroasă, care poate fi asociată cu foarte multe mâncăruri.

Zucchini cu porumb și Parmezan

Zucchini cu porumb și Parmezan este o rețetă care fi gata în circa zece minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții.

Ingrediente pentru zucchini cu porumb și Parmezan:

  • 4 zucchini, tăiați cubulețe
  • 1 cană boabe de porumb din conservă
  • Parmezan ras
  • 2 căței de usturoi
  • ¼ lingură de cimbru uscat
  • ¼ lingură de busuioc uscat
  • ¼ lingură de oregano uscat
  • 2 lingurițe de coriandru verde, mărunțit
  • 2 lingurițe ulei de măsline
  • sucul de la o lămâie
  • sare
  • piper negru măcinat

Mod de preparare pentru zucchini cu porumb și Parmezan:

  • Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie adâncă, la foc mediu spre ridicat; adăugați usturoiul și amestecați frecvent, timp de un minut, până se înmoaie.
  • Adăugați apoi cubulețele de zucchini, porumbul, busuiocul, oregano-ul și cimbrul; le lăsați pe foc timp de trei-patru minute, până când se înmoaie cubulețele de zucchini.
  • Presărați sare și piper după gust, apoi stropiți cu sucul de lămâie și adăugați coriandrul…
  • Serviți cald, cu Parmezan ras deasupra.

Poftă bună!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente