Zucchini cu porumb și Parmezan reprezintă o rețetă de garnitură sănătoasă și savuroasă, care poate fi asociată cu foarte multe mâncăruri.
Zucchini cu porumb și Parmezan este o rețetă care fi gata în circa zece minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții.
Ingrediente pentru zucchini cu porumb și Parmezan:
- 4 zucchini, tăiați cubulețe
- 1 cană boabe de porumb din conservă
- Parmezan ras
- 2 căței de usturoi
- ¼ lingură de cimbru uscat
- ¼ lingură de busuioc uscat
- ¼ lingură de oregano uscat
- 2 lingurițe de coriandru verde, mărunțit
- 2 lingurițe ulei de măsline
- sucul de la o lămâie
- sare
- piper negru măcinat
Mod de preparare pentru zucchini cu porumb și Parmezan:
- Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie adâncă, la foc mediu spre ridicat; adăugați usturoiul și amestecați frecvent, timp de un minut, până se înmoaie.
- Adăugați apoi cubulețele de zucchini, porumbul, busuiocul, oregano-ul și cimbrul; le lăsați pe foc timp de trei-patru minute, până când se înmoaie cubulețele de zucchini.
- Presărați sare și piper după gust, apoi stropiți cu sucul de lămâie și adăugați coriandrul…
- Serviți cald, cu Parmezan ras deasupra.
Poftă bună!