Zucchini cu porumb și Parmezan

https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/Zucchini-cu-porumb-și-Parmezan-e1475589100471.jpg

Zucchini cu porumb și Parmezan reprezintă o rețetă de garnitură sănătoasă și savuroasă, care poate fi asociată cu foarte multe mâncăruri.

Zucchini cu porumb și Parmezan

Zucchini cu porumb și Parmezan este o rețetă care fi gata în circa zece minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții spun cei de la thechunkychef.com.
Ingrediente pentru zucchini cu porumb și Parmezan:

  • 4 zucchini, tăiați cubulețe
  • 1 cană boabe de porumb din conservă
  • Parmezan ras
  • 2 căței de usturoi
  • ¼ lingură de cimbru uscat
  • ¼ lingură de busuioc uscat
  • ¼ lingură de oregano uscat
  • 2 lingurițe de coriandru verde, mărunțit
  • 2 lingurițe ulei de măsline
  • sucul de la o lămâie
  • sare
  • piper negru măcinat

Mod de preparare pentru zucchini cu porumb și Parmezan:

  • Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie adâncă, la foc mediu spre ridicat; adăugați usturoiul și amestecați frecvent, timp de un minut, până se înmoaie.
  • Adăugați apoi cubulețele de zucchini, porumbul, busuiocul, oregano-ul și cimbrul; le lăsați pe foc timp de trei-patru minute, până când se înmoaie cubulețele de zucchini.
  • Presărați sare și piper după gust, apoi stropiți cu sucul de lămâie și adăugați coriandrul…
  • Serviți cald, cu Parmezan ras deasupra.

Poftă bună!

Citește și: Salata de cuscus

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Arseni Dana

Dana Arseni este redactor la yve.ro de peste 10 ani. A absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și deține un master în Jurnalism la University of Glasgow. Cu o pregătire academică solidă și o pasiune profundă pentru informare, Dana este specializată în categoriile știri, modă și frumusețe. Prin articolele sale, aduce cititorilor noutăți din lumea fashion-ului, sfaturi de frumusețe și analize ale celor mai recente evenimente, toate într-un stil captivant și bine documentat. Dana se remarcă prin profesionalism și o atenție deosebită la detalii, contribuind activ la diversitatea și calitatea conținutului de pe yve.ro. Experiența sa de peste un deceniu în jurnalism și implicarea constantă în actualizarea cunoștințelor îi permit să ofere cititorilor articole de calitate, susținute de surse de încredere și perspective relevante. Pe lângă expertiza în știri și tendințele din modă și frumusețe, Dana este pasionată de gătit și creează rețete culinare care îmbină tradiția cu inovația. În toate rețetele sale, respectă principiile unui stil de viață sănătos, alegând ingrediente nutritive și metode de gătit echilibrate. Fiecare preparat este conceput cu atenție, astfel încât să fie nu doar delicios, ci și benefic pentru sănătate. Această abordare face ca articolele și rețetele Danei să fie apreciate de cititorii yve.ro, care au încredere în recomandările sale și găsesc inspirație în propunerile ei gastronomice.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *