S-a aflat! Ce dramă a ascuns Pavel Bartoș: „Când aveam doar 16 ani…”

Share

Pavel Bartoș are o carieră impresionantă. În afara faptului că este prezentator la Pro TV, acesta are la bază actoria. Joacă în piese de teatru, apare în filme și seriale TV.

Dacă pe planul carierei lucrurile au mers foarte bine, ajungând unul dintre cei mai charismatici oameni de succes din showbizul românesc, puține persoane cunosc cât de greu i-a fost pe planul personal.

Acesta a rămas fără tată pe când era doar un adolescent, de la vârsta de 16 ani fiind stâlpul familiei, cel care muncea din greu și aducea bani în casă.

De curând, simpaticul prezentator a povestit detalii despre acea perioadă extrem de grea din viața lui.

„Tatăl meu a murit când eu aveam șaisprezece ani și, dintr-odată, a trebuit să devin și mai responsabil. A trebuit să mă angajez.

Noi fiind patru copii, mama a ajuns casnică și trebuia să lucrez eu.

Ziua eram la școală și seara mergeam să fac zidărie, că ce-aș fi putut face?”, a dezvăluit Pavel Bartoș.

Tot pe când era adolescent și-a descoperit vocația, și anume actoria.

„Cred că pasiunea mi-am descoperit-o pe la 15-16 ani, când am început să conștientizez, de fapt, ce-i cu mine, ce pot să fac și cam care este drumul pe care vreau să-l urmez.

La un moment dat mă gândeam să dau la Regie, dar mi-am dat seama că sunt o persoană mult prea activă pentru un regizor.

Cam așa au debutat iubirea și întâlnirea mea cu teatrul.

Și, bineînțeles, adoram spectacolele de la Miercurea Ciuc (eu fiind de acolo) care veneau o dată la o luna, două sau chiar trei luni.

Veneau destul de rar spectacole în limba română, iar când veneau, cred că dacă erau în trei reprezentații, le vedeam pe toate”, a spus Pavel Bartoș pentru teenpress.ro.

„Undeva, cândva, din partea tatălui, străbunicul meu a fost ungur. Bunicul meu s-a căsătorit cu o româncă.

Tatăl meu, care era jumătate ungur, jumătate român, s-a căsătorit cu o româncă. Eu, care sunt un sfert ungur, 75% român, m-am căsătorit cu o româncă.

Procentajele le calculaţi voi. Oricum, sunt mândru de obârșiile mele, indiferent de procentaj.

Datorită acestor «rădăcini», mi-a făcut mare plăcere să joc în limba maghiara la Teatrul Maghiar din Timișoara, dar și pe scena Teatrului Odeon, în piesa «Pyramus and Thisbe 4 You», a mai declarat Pavel Bartoș…

Sursa: ciao.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news