Despărțirea de Andi Moisescu i-a prins bine. A devenit milionară. Iată despre cine este vorba!

Share

Se pare că despărțirea de Andi Mosisescu a fost de bun augur pentru aceasta. Fosta sa iubită a devenit milionară și duce o viață extrem de liniștită. Cei doi au încheiat relația pe cale amiabilă și, în prezent, sunt prieteni foarte buni.

Femeia de afaceri Mirela Bucovicean a fost cea căreia Andi i-a oferit inima sa pentru o lungă perioadă, aproximativ cinci ani. Din păcate, anul 2003 a fost cel care a pus capăt relației dintre ei, dar aceștia au decis să rămână prieteni foarte buni.

Pentru a face despărțirea mai ușoară, cei doi au decis să pună pe primul loc proiectele personale și se poate observa cu ochiul liber că alegerea aceasta a fost una cât se poate de inspirată.

„Când am început relaţia cu Mirela, am făcut-o fiindcă eram foarte atras de ea. E foarte important pentru mine să fiu foarte atras şi fizic de o femeie ca să existe o relaţie. Şi, în cazul nostru, atracţia există. A existat din plin, din prima clipă, şi mai exista şi azi”, a declarat Andi în perioada în care forma un cuplu cu fosta sa iubită.

Mirela Bucovicean este o femeie de afaceri care se bucură de un succes imens. Magazinul său online o ajută să aibă un trai mai mult decât decent, iar femeia a decis să se apuce și de sport. Mai nou, sportul său preferat nu este unul dedicat femeilor, dar se pare că este extrem de atrasă de cursele de raliu, acesta fiind și motivul pentru care a concurat la Cluj.

Nici pentru Andi lucrurile nu au stat foarte rău. Acesta și-a făcut debutul în televiziune imediat după despărțire și, în prezent, face parte din juriul unei emisiuni celebre. După câtva timp, Moisescu i-a cerut mâna Oliviei Steer și, în prezent, aceștia au doi copii…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news