Iată motivul pentru care Bianca Drăgușanu a plecat în Turcia! Gabi Bădălău a mers să o aducă acasă

Share

Bianca Drăgușanu a decis să plece din România, dar doar pentru o perioadă. Aceasta consideră că mai are nevoie de niște intervenții estetice și a decis să le facă peste hotare, vrând să fie sigură că rezultatul va fi unul cât se poate de bun.

Potrivit cancan.ro, aceasta a ales să își facă o rinoplastie în Turcia, după ce și-a anunțat fanii de pe Instagram că vrea să își facă nasul la fel de mic precum îl fac filtrele de pe Instagram. Mai mult decât atât, fosta soție a lui Alex Bodi se pare că nu vrea să se oprească aici și, în curând, își va face o nouă intervenție la nivelul sânilor.

Conform sursei menționate anterior, vizita Biancăi la Istanbul ar mai fi avut și un alt scop. Se pare că relația pe care blondina o are cu Gabi Bădălău nu este una deloc liniștită, deoarece sunt ba împreună, ba despărțiți. Se pare că fosta prezentatoare a plecat în Turcia la prietenul său,Cengiz Şıklaroğlu, pentru a-l face gelos pe fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Lucrurile au mers conform planului, deoarece, la scurt timp după ce a aflat acest lucru, Bădălău a luat primul avion și a mers după ea. Cu toate acestea, fanii  celor doi sunt convinși că relația lor va fi una foarte frumoasă și că vor ajunge în fața altarului.

În urmă cu mai mult timp, deranjată de faptul că oamenii se tot leagă de aspectul ei fizic, Bianca a declarat că, în ciuda a ceea ce se spune despre ea, se va opera mereu, vrând să arate la superlativ de fiecare dată. „Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic că mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau că mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate interventiile. Dacă nu le convine unor invidioşi, e problema lor. Eu o să mă operez până mor”, a spus creatoarea de modă pentru cei de la click.ro.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news