Bianca Drăguşanu, avertizări pentru iubita lui Victor Slav: „Nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”

Share

Victor Slav are o relaţie de câteva luni, iar iubita sa a cunoscut-o pe Sofia, fiica prezentatorului şi a Biancăi Drăguşanu. Cu toate acestea, iubita lui Gabi Bădălău nu este deranjată de acest lucru, dar a ţinut să menţioneze faptul că, dacă lucrurile nu decurg aşa cum trebuie, va acţiona în consecinţă.

„În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte, că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea. Dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat. Pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea. Nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică.

Deocamdată, stau liniștită! Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problemă! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare știe ce e mai bine de făcut”, a declarat Bianca Drăguşanu, conform cancan.ro.

În urmă cu doar câteva zile, Bianca a spus că nu o va lăsa pe Sofia să stea de Crăciun cu Victor şi, dacă acesta îşi doreşte să îşi vadă fiica, o poate face la ea acasă…

„Fata va sta cu mine de sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș. În plus, fata nu cere să meargă la el. Noi vom petrece Crăciunul în familie, va veni și sora mea”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru cei de la playtech.ro.

Sursa

Sursa

sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news