George Burcea, declarații despre divorțul de Andreea Bălan: „Șirul de evenimente a fost lung, iar drumul anevoios”

Share

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea este aproape de finalizare. Conform spuselor actorului, următoarea înfățișare va avea loc pe data de 3 martie și speră ca, de data aceasta, amânările să nu mai întârzie și separarea oficială a celor doi.

„Este o perioadă de așteptare, atâta tot. Ce îmi doresc este să se termine divorțul, pentru că, deja, sunt doi ani. Șirul de evenimente care a urmat din 2020 a fost lung, iar drumul anevoios. Am încredere că va fi bine în ceea ce privește custodia”, a spus acesta pentru cei de la fanatik.ro.

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, George Burcea a vorbit și despre relația pe care o are cu Viviana Sposub. Aceștia s-au cunoscut în cadrul unui concurs la care au participat, iar, încă de atunci, cei dou sunt de nedespărțit. Povestea lor de iubire a început chiar în timpul show-ului de la Pro TV, ulterior urmând ca aceștia să se mute împreună.

„Eu și Viviana suntem foarte bine, iar procesul de divorț nu ne-a afectat relația pe care o avem. O hârtie nu poate strica tot ceea ce noi am construit de acum un an și jumătate.

Viviana a fost alături de mine în ultimul an și jumătate cum n-a fost nicio persoană, iar eu la fel am făcut pentru ea și proiectele pe care le-a avut. Abia aștept să înceapă (emisiunea matinală de la Kanal D la care Viviana Sposub este coprezentatoare, n. red.) și am încredere că va face o treaba excelentă. Este tânără, frumoasă și plină de talent, iar, pe deasupra, este o fată atât de muncitoare, cum n-am văzut la nimeni altcineva.

Probabil vom ieși în oraș să mâncam ceva, să ne plimbam etc. Ne plac lucrurile simple și, mai ales, ne place să petrecem timpul împreună, indiferent că este jobul ei, al meu sau alte treburi”, a mai spus George Burcea.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news