Gina Pistol ia bani frumoși de pe urma reclamelor din mediul online

Share

  • Gina Pistol a obținut rolul de prezentatoare al mai multor emisiuni.
  • Numărul mare de fani pe care l-a acumulat în mediul online o ajută să facă bani și de acolo.
  • Brand-urile apelează la ea, pentru ca produsele lor să fie vizibile.

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite persoane publice de la noi. Datorită felului ei de a fi, care este plăcut de foarte multă lume, aceasta a obținut rolul de prezentatoare al mai multor emisiuni.

Cu toate acestea, numărul mare de fani pe care l-a acumulat în mediul online o ajută să facă bani și de acolo și nu doar de pe urma contractelor cu televiziunile.

Gina Pistol face bani frumoși din reclamele de pe Instagram

Gina are o comunitate impresionantă de fani în mediul online, de aproximativ un milion și jumătate, lucru ce face ca brand-urile să apeleze la ea, pentru ca produsele lor să fie vizibile.

Așadar, potrivit fanatik.ro, Gina Pistol ar lua pentru o postare în care face reclamă anumitor produse suma de 5.000 de euro. Pe lângă acest lucru, iubita lui Smiley face bani și din evenimentele pe care le prezintă, însă, cel puțin pentru moment, a luat o pauză, deoarece fiica ei are nevoie de ea.

Prezentatoarea de la Antena 1 a decis să nu mai filmeze peste hotare

În urmă cu ceva timp, Gina Pistol a acordat un interviu și a spus că a refuzat să mai plece în „Asia Express”, cel puțin pentru moment, deoarece fiica ei este mică și nu poate lipsi din viața ei atunci când ea are cea mai mare nevoie de mama sa.

„Când ești acasă cu copilul mult timp, simți nevoia să te duci până la piață, știi. După ce ajungi la piață… băi, stăteam la semafor și zic: «Doamne, ce îmi lipsește copilul». Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Și ajungeam la platou și stăteam câteva ore și ziceam: «Doamne, ce dor îmi e de copil». Ce fac eu, cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să explic eu unui copil, care are nevoie de mamă, că eu lipsesc două luni de zile? Ceea ce înseamnă foarte mult.

Copilul, acum, în etapa în care este, se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era în urmă cu o săptămână, parcă e alt copil. Crește, are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu aceste momente? Cum să nu fiu alături de ea?”, a spus Gina.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news