Alexander Mcqueen primavara 2014

Share

Campania de primavara a lui Alexandre McQueen este una dintre cele mai surprinzatoare de pana acum. Ea nu prezinta tinute languroase si stralucitoare, ci, dimpotriva, campania aceasta are ca sursa de inspiratie ceva mai negativ, anume ucigasii in serie.

Alexander Mcqueen primavara 2014

Casa de moda capteaza modelul britanic, ca pe orice alta femeie obisnuita, intr-un mediu intunecat.

Pozele campaniei sunt realizate de Steven Klein, incorporand elemente din thrillerul Peepin Tom-1960. Pentru cei care nu cunosc, filmul este centrat pe un ucigas in serie, caruia ii place sa-si filmeze victimele, pentru a surprinde expresia fetei lor atunci cand mor. Modelul este machiat asa incat sa semene cu Tilda Swinton, avand o expresie total nenaturala, ciudata, stranie.

Alexander Mcqueen 2014

Toate tinutele campaniei sunt indraznete, ceea ce nu ar trebui sa surprinda, dat fiind sursa de inspiratie. Fuste de piele, veste, sandale uimitoare, genti moderne si bijuterii indraznete reprezinta piese uimitoare, dintre care este foarte greu sa alegi. Poate de aceea colectia este atat de uimitoare.

La fel de uimitor este si faptul ca modelul Kate Moss nu a mai prezentat nicio campanie pana acum. Ea mai aparuse odat acu Alexander McQueen pe podium in 2006, dar numai ca holograma.

Alexander Mcqueen primavaraAlexander Mcqueen spring 2014Alexander Mcqueen Kate Moss


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news