Filme de dragoste 2019 – Top 10 filme care vor apărea anul acesta

Share

Dorești să vizionezi un film de dragoste apărut în 2019? În acest caz, iată mai jos un top cu 10 filme de dragoste care vor apărea în curând (2019).

Filme de dragoste 2019

  1. The Crow

Filmul „The Crow” este bazat pe seria de benzi desenate cu același nume a lui James O`Barr din 1989, este un remake al filmului clasic „The Crow” din 1994 regizat de Alex Proyas și urmărește povestea unui chitarist poetic ce va fi readus la viață de către un corb la un an de la decesul său și al soției sale.

Filmul „The Crow” urmărește să se aproprie tot mai mult de povestea din benzile desenate fiind o adaptare fidelă a acestora. Noul „The Crow” se află în regia lui Corin Hardy, iar Corbul va fi interpretat de către Jason Momoa. Filmul va apărea la data de 11 octombrie 2019.

  1. The Aftermath

Filmul urmărește povestea a doi soți, un colonel britanic (Jason Clarke) și soția sa (Keira Knightley), care sunt trimiși la Hamburg pentru a reconstrui orașul. Ajunși în iarna anului 1946, după cel de-al Doilea Război Mondial, la Hamburg, soții se reunesc; intriga filmului o constituie decizia soțului de a împărți casa cu foștii proprietari, un văduv german și fiica sa.

Filmul „The Aftermath” prezintă o atmosferă încărcată de pasiune, trădare și durere. „The Aftermath” va apărea în data de 26 aprilie 2019.

  1. Isn`t It Romantic

Povestea filmului „Isn`t It Romantic are ca protagonistă o tânără arhitectă supraponderală  din New York ce este împăcată cu ideea de a nu își găsi dragostea, asta până în momentul când ajunge captivă în mod misterios într-o comedie romantică. Tânăra în cauză se trezește după o lovitură la cap și constată că totul din jurul ei se comportă ca într-un film de comedie romantică, ceea ce în viața reală credea că nu se va întâmpla niciodată.

Filmul este o comedie romantică regizată de Todd Strauss-Schulson după un scenariu de Erin Cardillo, Dana Fox și Katie Silberman. Filmul va apărea la data de 14 februarie 2019.

  1. Five Feet Apart

Filmul „Five Feet Apart” ne spune povestea a doi adolescenți bolnavi, a căror viață se află la linia subțire cu moartea. Aceștia se întâlnesc într-un spital și se îndrăgostesc iremediabil.

În prim-plan se află o  tânără pe nume Stella, în vârstă de 16 ani, care trebuie să rămână internată în spital din cauza fibrozei chistice. Aceasta consideră că viața sa este plictisitoare. În același timp Will este un alt pacient de fibroză chistică. Cei doi tineri se vor îndrăgosti însă nu pot fi apropiați din cauza bolii lor. Tinerii trebuie să lupte atât cu boala, cât și cu sentimentele puternice care îi încearcă unul față de celălalt.

Filmul „Five Feet Apart”  regizat de Justin Baldoni va apărea anul acesta (2019), în luna martie, cu Cole Sprouse și Haley Lu Richardson.

  1. Gloria Bell

Filmul „Gloria Bell”, deși a avut o premieră mondială în toamna anului 2018, are programată lansarea în data de 8 martie 2019.

Gloria Bell” urmărește povestea Gloriei (interpretată de Julianne Moore), o femeie divorțată care își petrece majoritatea timpului la muncă, lucrând ziua într-un birou, iar seara distrându-se în diverse cluburi din Los Angeles. Îl va cunoaște într-o noapte pe Arnold (interpretat de John Turturro), iar mai apoi întreaga sa viață va fi dată peste cap, trezindu-se într-o poveste romantică neașteptată plină de bucurii înflăcărate, dar și de anumite complicații.

  1. What Men Want (Ce își doresc bărbații)

Filmul What Men Want este o comedie regizată de către Adam Shakman și este totodată un remake al filmului „Ce își doresc femeile”. Filmul urmărește povestea lui Ali Davis, care este un agent sportiv de foarte mare succes. Când Ali este promovată, se gândește ce ar trebui să facă pentru a avea succes în lumea bărbaților, până când capătă abilitatea de a auzi gândurile acestora. Cu noua abilitate căpătată Ali încearcă să-și depășească toți colegii la locul de muncă.

Filmul „What Men Want” este o comedie romantică fantastică în care Ali va avea de trecut peste situații care îi vor testa relațiile cu prietenii și cu un potențial partener amoros.

  1. Aladdin

Clasica poveste a lui „Aladdin”, creată de Walt Disney în anul 1992, va apărea într-o variantă reeditată în aceast an, iar data apriției filmului este 24 mai 2019.  Filmul „Aladdin” este o aventură fantastică și romantică în regia lui Guy Ritchie. Filmul este o adaptare reală a poveștii lui „Aladdin” și este bazat foarte mult pe folclorul arab. „Aladdin” va fi interpretat de către Mena Massoud; totodată, filmul reunește actori precum Will Smith (Genie) , Naomi Scott (Prințesa Jasmine), Marwan Kenzari (Jafar), Navid Negahban (Sultanul), Nasim Pedrad, Billy Magnussen, Numan Acar (Hakim) și Frank Welker.

  1. Alita: Battle Angel

Acțiunea filmului este plasată în secolul al XXVI-lea, când umanitatea trebuie să supraviețuiască după ce un război mondial a pustiit Pământul; tehnologia prezentată este mult mai avansată, iar cyborgii sunt prezenți în viețile oamenilor.

Filmul „Alita: Battle Angel” urmărește povestea unei fete-cyborg care nu are amintiri și care realizează că are cunoștințe instinctive ale tehnicii de arte marțiale Panzer Kunst. Tânăra cyborg, în încercarea de a își recăpăta amintirile, străbate cele mai pustii zone ale planetei, fiind atrasă obsesiv de orașul plutitor numit Tiphares.

  1. What About Love

Filmul îl prezintă pe Christian, care este un student rebel și provocator, și care își dorește să câștige un concurs fascinant de documentare, alături de Tanner, care este o tânără din SUA, cântăreață, frumoasă și a cărui tată este senator. Tanner decide să îl ajute pe Christian și călătoresc împreună pentru a capta într-o peliculă adevărata semnificație a iubirii. Din cauza unui accident cei doi ajung pe patul de spital chiar în momentul în care dorința lor începe să devină realitate. Membrii celor două familii, puși în fața unei asemenea situații, își vor reevalua viața și prioritățile.

Filmul „What About Love” este regizat de către Klaus Menzel.

  1. Love Shot

Filmul prezintă un mercenar dintr-un oraș din Coreea care întâlnește o gazdă de karaoke de care va afla mai apoi că este chiar ținta sa. Filmul prezintă scene intense de iubire, o scrisoare de iubire pentru asasin, trimiteri hilare și totodată un omagiu adus iubirii…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news