Cele mai manipulatoare 5 zodii

Share

  1. FECIOARĂ:

Fecioara este un trișor emoțional. Semnul Fecioarei nu denotă treburile fizice, ci mintale. Acești nativi vor încerca inițial o mulțime de tertipuri pentru ca relația lor să funcționeze în felul în care și-l doresc. La final vor fi frustrați de situații și lucruri mărunte.

Aceștia pot părea a fi tipuri de oameni de încredere și responsabili, dar în schimb nu sunt ceea ce par a fi pentru că manipulează faptele și răstălmăcesc adevărul, toate acestea din spatele scenei, fiind de departe de acuzații. Nativul Fecioară este un expert când vine vorba de manipularea situațiilor și oamenilor. În acești nativi nu poți avea niciodată încredere, iar trădarea altora din punct de vedere emoțional este trăsătura lor caracteristică.

  1. PESTI:

Acest semn al Peștilor este cel al celei mai de seamă categorii de manipulatori. Ei nu se vor gândi de două ori să-i înșele pe alții, dacă asta le aduce mult profit și au impresia că fac afaceri profitabile. Sunt atrași de tipul misterios și clandestin de lucruri și situații. Sunt mai mult genul de oameni geloși și posesivi, vor trișa dacă vor crede că partenerul lor a făcut-o înaintea lor. Chiar dacă sunt geloși pe cineva, vor minți și vor înșela pentru a face acea persoană să se simtă, de asemenea, plină de gelozie.

Peștii sunt prinși în mijlocul unei crize. Aceasta este trăsătura pe care o împărtășesc cu Leii. Un nativ Pești nu se va îngriji foarte mult de nimic altceva decât de a lucra la planul de a înșela un coleg și a dezvolta dispreț pentru el.

  1. LEUL:

Leii sunt cei mai apreciați în rândul animalelor. Nativii din această zodie au un sine exacerbat, care trebuie să fie întotdeauna singurul centru de atracție. Ei sunt avizi de atenție și fac totul pentru a deveni punctul central. De asemenea, nativul Leu posedă trăsăturile unei vedete emancipate, se va pune în final pe primul loc în orice situație sau în orice caz. S-ar putea ca minciunile să aibă prioritate. În cazul în care credeți că puteți fi sigur din punct de vedere emoțional în jurul unui Leu, atunci greșiți amarnic. Acești nativi se joacă cu punctele slabe ale altora și-i batjocoresc pentru distracție.

  1. BERBEC:

Este posibil ca nativii din acest semn zodiacal să înșele și să trăiască cel mai bine din mârșăviile lor. Berbecii vor trișa ori de câte ori este necesar. Aceștia aparțin categoriei de oameni orientați spre excitanți exteriori. Își doresc atenție ca să umple marele ego pe care îl posedă.

Dacă partenerul lor le este necredincios, îi vor înșela cu siguranță, mai mult din egoism decât din sentimentul de răzbunare. Sunt oameni foarte muncitori și ambițioși. Prin urmare, ei trișează în munca lor pentru a lua credit pentru ideea altora, gravitează în jurul șefului pentru a obține atenție și a povesti despre lucrurile foarte puține pe care le fac într-o manieră foarte impresionantă…

5. GEMENI:
Oamenii care sunt născuți în semnul zodiacal Gemeni sunt cunoscuți pentru că vrăjesc mințile celorlalți. Sunt grațioși și controlați în discursurile lor. Nativul din Gemeni este cel mai probabil să fie necredincios decât toate celelalte semne zodiacale. Acest nativ va răstălmăci adevărul și îl va mula pe nivelul care îi convine cel mai bine. Gemenii sunt de cele mai multe ori neserioși. Sunt vorbăreți și nu vor putea păstra un secret, vor vorbi despre secret, adăugând o mulțime de picanterii. Asta presupune că sunt notorii atunci când vine vorba de bârfe, dar niciodată nu trișează pentru bunul lor plac; în schimb, doresc să aibă conversații incitante și vorbesc foarte mult, prin urmare, sunt motivați spre înșelăciunea intelectuală.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news