Reacția dură a lui Ilie Năstase după ce Brigitte a devenit soția lui Florin Pastramă: „Trebuia să renunțe mai demult la numele de Năstase”

Share

Brigitte, fosta soție a lui Ilie Năstase, și Florin Pastramă și-au unit destinele luni, 27 mai 2019. În urma cununiei civile a celor doi, reacția lui Ilie Năstase nu a întârziat să apară.

Ilie Năstase a fost vehement în a își manifesta dorința de a nu mai avea absolut nicio tangență cu Brigitte, arătându-se deranjat de faptul că aceasta a continuat să îi poare numele de familie până în ziua în care a devenit în mod oficial soția lui Florin Pastramă.

Fostul tenismen a reacționat dur, declarând într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro faptul că era cazul ca Brigitte să fi renunțat mai demult la numele „Năstase”, nu să aștepte până în ultima clipă, aceea în care a semnat certificatul de căsătorie la primărie, devenind, astfel, Brigitte Pastramă.

Cât despre evenimentul fericit din viața acesteia, Ilie Năstase nu a avut nimic să îi ureze, ci s-a arătat cât se poate de indiferent, axându-se pe faptul că este fericit cu Ioana Simion, fosta iubită a omului de afaceri Nick Rădoi, cea cu care s-a cununat civil pe 25 aprilie 2019, urmând ca în luna august a acestui an să facă și ceremonia religioasă. Ilie Năstase nu mai vrea să aibă nimic de împărțit cu fosta sa soție.

„Trebuia să renunțe mai demult la numele de «Năstase». Eu am o soție care îmi poartă deja numele și cu care voi face nuntă în august. Nu-i urez nimic, îmi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum și mă interesează doar de mine și de soția mea”, a spus Ilie Năstase…

Brigitte este extrem de încântată de proaspătul ei soț, întrucât și-a dorit să fie cu cineva care să o prețuiască și să nu o înșele, ci să o facă fericită cu adevărat, iar acum se pare că dorința i s-a îndeplinit.

Sursa: radiosimplu.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news