Tatăl regretatei Denisa Răducu a dezvăluit ce s-a întâmplat cu averea ei: „Cu durere în suflet…”

Share

Cântăreața Denisa Răducu a trecut în neființă la 27 de ani, pe data de 23 iulie 2017, după o lungă suferință cauzată de o boală.

Interpreta de muzică de petrecere a fost extrem de iubită, nu doar de familie, ci și de numeroși fani, care s-au întrebat ce s-a întâmplat cu averea sa, după ce s-a stins din viață.

Tatăl Denisei Răducu a dezvăluit recent pentru Antena Stars ce s-a ales de averea ei, pe care artista o strânsese în urma concertelor susținute.

„Apartamentul  și mașina pe care le-a avut fata mea, Denisa, sunt ale fetei cele mari, ale surorii mari, ale Adelinei.

Deci nu s-au închiriat, au rămas, sunt tot în sânul familiei. Alte discuții referitoare la treaba asta nu au fost.

Nu ne facem probleme de genul asta, pentru că, în final, nu că am fi niște oameni sau o familie pe care să o dea banii afară din casă, dar, sincer, ce am putea să facem noi dacă am închiria apartamentul cu câteva sute de lei?

Să plătim și taxe și impozite, pentru că orice venit e impozabil în ziua de azi. Și pentru ce?! Să mă trezesc mâine-poimâine cu pereții găuriți?

Pentru că sunt fel de fel de oameni și fiecare e în felul lui. Este așa cum și l-a lăsat Denisa, așa cum a dorit ea să și-l mobileze, așa cum a dorit ea să arate.

Deci, nu s-a mișcat nimic, nimic, nimic de la locul lui. Tot ce avea ea, totul e la punct, fix cum și le-a lăsat ea.

Lucruri de-ale ei, mobilă, tablouri, lucrurile pe care le avea și pe care și le-a cumpărat, felul în care și le-a aranjat, totul e la fel”, a spus tatăl regretatei artiste.

Familia este profund marcată și acum de moartea frumoasei cântărețe.

 „E o perioadă de când nu am mai putut să ajung acolo pentru că este vorba și de timp.

Sunt la lucru și, drept să vă spun, e cu durere în suflet și sunt lucruri pe care nu poți să le faci așa cu tot sufletul.

Va dați seama ce înseamnă când intru acolo”, a mai declarat, îndurerat, tatăl Denisei…

Sursa: spynews.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news