HomeAm Testat Review: Crema Gerovital antirid

Review: Crema Gerovital antirid

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/09/Crema-Gerovital-antirid.jpeg

Crema Gerovital antirid este una dintre cele mai bune, dar și una dintre cele mai apreciate creme care au reușit să se impună pe piața românească, tocmai datorită beneficiilor multiple pe care le aduc.

Crema Gerovital antirid

Ce beneficii are crema Gerovital antirid?

Crema Gerovital antirid combate, dar și previne apariția ridurilor. După doar 28 de zile de la utilizare, se va reduce 52% din suprafața ridurilor, cu un procent de 20%. Dacă folosiți crema Gerovital antirid în mod regulat, acestea vor fi reduse în procent mult mai mare.

Cum se folosește crema Gerovital antirid?

Crema Gerovital antirid are un mod de folosire extrem de ușor.

Tot ce trebuie să faceți este să aplicați crema Gerovital antirid atât dimineaţa, cât și seara, pe decolteu, pe față, dar și pe gât.

Din ce ingrediente este făcută crema Gerovital antirid?

Crema Gerovital antirid este creată din foarte multe ingrediente care au fost alese cu foarte mare grijă pentru a duce la bun sfârșit scopul final al cremei Gerovital antirid. Iată ingredientele din care este făcută crema Gerovital antirid:

  1. Acid hialuronic pur;
  2. Lipozomi cu acid hialuronic;
  3. GP4G;
  4. Trylage;
  5. SOD.
  • Acidul hialuronic are puterea de a hidrata pielea, reușește să acționeze în mod dual: reface rezervele hidrice pe care le are pielea, diminuează pierderile transepidermale de apă.
  • Lipozomii cu acid hialuronic reușesc să pătrundă în piele, să umple ridurile din interior, iar liniile fine nu au timp să se dezvolte, deoarece sunt diminuate.
  • SOD-ul este cunoscut și ca supraenzima anti-îmbătrânire. Asigură, pe termen lung, fermitate pielii, acționează cu scopul de a stopa degradarea oxidativă, reușește să protejeze lanţurile proteice de colagen. De asemenea, crema Gerovital antirid, fiind îmbunătățită cu SOD, îmbunătățește elastina care este responsabilă de elasticitatea oferită pielii. SOD-ul este singura enzimă naturală antioxidantă.
  • Trylagenul – are scopul de a acționa împotriva ridurilor și conferă o piele mult mai netedă, mult mai elastică. Crema Gerovital antirid îmbogățită cu trylagen stimulează procedurile prin care se produc noi fibre de colagen, dar și de elastină.
  • GP4G – are capacitatea de a regenera tenul din interior. Crema Gerovital antirid îmbogățită cu GP4G este o sursă de energie extrem de importantă și poate diminua capacitatea celulelor de a stoca energia.

Ce mod de folosire are crema Gerovital antirid?

Crema Gerovital antirid se folosește atât ziua, cât și noaptea. Crema Gerovital antirid trebuie aplicată după ce fața a fost spălată și curățată.

De către ce persoane poate fi folosită crema Gerovital antirid?

Crema Gerovital antirid poate fi folosită de către persoanele care au vârsta cuprinsă între 30 și 55 de ani.

Ce preț, dar și ce gramaj are crema Gerovital antirid?

Crema Gerovital antirid poate fi achiziționată cu prețul de aproximativ 50 RON, iar gramajul este unul de 50 de ml.

Păreri contra

După spusele persoanelor care au folosit această cremă până acum, dezavantajul îl reprezintă prețul foarte mare față de gramajul mic…

Păreri pro

Crema Gerovital antirid se remarcă prin efectele rapide pe care le are, dar și prin efectele de lungă durată pe care le oferă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed