HomeMODA Afla ce accesorii se poarta in aceasta toamna

Afla ce accesorii se poarta in aceasta toamna

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/09/Afla-ce-accesorii-sa-poarta-in-aceasta-toamna.jpg

Colectia de accesorii toamna-iarna este plina de accesorii moderne care aduc un aer distractiv oricarei tinute. Stim ca accesoriile cu impact maxim pot crea un look minunat.

Afla ce accesorii sa poarta in aceasta toamna

O mare parte din tendinte se axeaza pe accesoriile minunate care se potrivesc cu tendintele vestimentare ale noului sezon. Pana la urma, investind in accesoriile moderne este cea mai convenabila metoda pentru a actualiza un look. Aceasta tendinta stralucitoare este poate cea mai iubita, daca judecam dupa multimea de imagini elegante pe care le-am vazut in noile campanii. Cateva dintre noile tendinte sunt reprezentate de  genti cu tinte si bratari indraznete sau lanticuri frumoase.

Afla ce accesorii sa poarta in aceasta toamna

Cumparatorii priceputi care cauta o optiune adaptabila cu un aer modern pot alege sa poarte accesorii monocromatice. In acest sezon, pledurile, dungile, imprimeurile animale s-au dovedit a fi o alegere populara pe podiumuri. Din fericire, noile optiuni din colectie sunt accesibile; desi ai gusturi bune, dar nu si un buget nelimitat pentru a le potrivi, aceasta poate fi cea mai interesanta transformare de sezon a tinutelor tale.

Afla ce accesorii sa poarta in aceasta toamna

Ocaziile speciale au nevoie de accesorii speciale. Colectia include optiuni extravagante, care vor fi in centrul atentiei…

Printre accesoriile sofisticate se numara inelele baroce de cocktail, posetele opulente, lanturile spectaculoase si bratarile elegante. Avand in vedere ca sunt atat de multe optiuni minunate, sa gasesti alternative elegante nu este o problema, dar trebuie sa stii cand sa te opresti, pentru a nu crea un look prea incarcat.

Afla ce accesorii sa poarta in aceasta toamnaAfla ce accesorii sa poarta in aceasta toamnaAfla ce accesorii sa poarta in aceasta toamnaAfla ce accesorii sa poarta in aceasta toamnaAfla ce accesorii sa poarta in aceasta toamnaAfla ce accesorii sa poarta in aceasta toamnaAfla ce accesorii sa poarta in aceasta toamnaAfla ce accesorii sa poarta in aceasta toamnaAfla ce accesorii sa poarta in aceasta toamna

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed