HomeCoafuri 40 Tunsori bob 2023 foarte frumoase și stilate

40 Tunsori bob 2023 foarte frumoase și stilate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 9,K views
tunsori bob 2023
 • Tunsori bob 2023 pentru par lung, scurt si mediu
 • Modele de tunsori bob la moda in 2023
 • Idei si poze de tunsori bob

Tunsori bob 2023 perfecte, bob lung, bob asimetric, bob cu breton pe o parte, bob cu breton lung. De ce se poartă tunsori bob 2023, sfaturi pentru tunsorile de tip bob.

tunsori bob moderne

Tunsori bob 2023 frumoase, bob pentru ocazii, bob elegant, poze cu tunsori în stilul bob pentru toate preferințele, idei de îngrijire pentru tunsorile bob.

Tunsori bob 2023 cu breton, asimetric, în scări și filate. Aceste tunsori bob 2023 sunt foarte elegante, ușor de purtat și coafat, conferind un look șic, deloc banal. 

Tunsorile bob vor fi foarte în vogă și în anul 2023, acestea căpătând din ce în ce mai multă popularitate, indiferent de categoria de vârstă.

De asemenea, aceste tunsori bob 2023 sunt foarte adaptabile, acestea fiind ușor de aranjat în funcție de forma feței, după tipul de păr, culoarea părului sau ținând cont de preferințele fiecăreia în materie de hairstyle.

tunsori bob par colorat 2023

Ce tunsori bob 2023 se poarta?

Aceste tunsori bob 2023 vor fi adevărate capodopere inspirate din epocile anterioare. Pentru a vă adapta cât mai bine la o astfel de reinventare a bobului, este indicat să cunoașteți, în linii mari, istoria acestei tunsori.

Inventată acum mai bine de o sută de ani în frizeriile cochete ale Parisului, tunsoarea bob este acum una dintre preferatele vedetelor, lucru valabil și pentru anul 2023. La începuturile sale, această tunsoare a fost percepută ca un gest de rebeliune al femeilor vremii, femei care nu mai acceptau ca feminitatea să fie pe deplin reprezentată de cosițele lungi, ondulate pe chinuitoarele bigudiuri. Însă, odată cu trecerea timpului, această tunsoare a fost adoptată de către figuri importante ale lumii mondene, printre care și designerul Coco Chanel. De asemenea, multe actrițe și cântărețe adoptă în continuare această tunsoare, fiind o modalitate extrem de practică pentru a avea mereu o coafură aranjată, stilată, cu minimum de efort.

Tunsorile bob ale anului 2023 vor fi inspirate puternic din anii de debut ai acestui stil, dar vor avea și o doză de inovație care să confere un aer proaspăt podoabei capilare. În anul ce vine se va purta foarte mult bobul specific Victoriei Beckham, dar și bobul asimetric și cel parul lung vor fi foarte în vogă.

tunsori bob foarte scurt 2023

Tunsori bob perfecte pentru anul 2023

Aceste tunsori bob 2023 reprezintă o variantă foarte potrivită pentru acelea dintre voi care își doresc să aibă mereu o coafură îngrijită, dar care nu dispun de timpul necesar pentru a o realiza. Tunsorile bob pot fi purtate atât ca atare, bine pieptănate, fie coafate, întinse cu placa de păr sau ușor ondulate la vârfuri. Oricum ar fi purtat, un bob frumos tuns și îngrijit corespunzător va arăta bine în orice circumstanțe. Acesta este unul dintre motivele pentru care tunsorile bob vor fi foarte căutate și în 2023.

par blond cu bob 2023

 

 • Bob lung – un bob lung reprezintă combinația dintre o tunsoare șic și lungimea romantică a firului de păr. Forma bob este preferată și de multe femei care nu doresc să renunțe la bogăția lor capilară și nu își doresc scurtarea părului pentru a realiza un bob clasic. Astfel, în 2023, bobul lung va fi alegerea potrivită dacă vă doriți o tunsoare la modă, dar nu foarte drastică. În general, tunsorile de tip bob lung se potrivesc pe un păr mai rar, subțire, foarte moale, fără tendințe de ondulare.
 • Tunsori bob 2023 asimetric – tunsorile bob arată foarte bine și atunci când părul nu are aceeași lungime de o parte și de alta a feței. Structura clasică de bob cu părul tuns foarte scurt la ceafă, chiar ras, este adaptată pentru anul 2023, astfel încât forma părului să nu mai aibă partea din față simetric tăiată, egală. Disproporția de lungime dintre cele două porțiuni de păr va fi piesa de rezistență a coafurii.
 • Tunsori bob 2023 cu breton pe o parte – tunsorile bob arată foarte bine când sunt completate de o cărare pe o parte și un breton. Aceste detalii conferă o anumită prestanță tunsorii, fapt ce face bobul cu breton una dintre cele mai populare tunsori ale anului 2023. O astfel de tunsoare se potrivește foarte bine persoanelor cu fața rotundă sau în formă de inimă.
 • Tunsori bob 2023 cu breton lung – tunsorile cu breton lung care acoperă fruntea vor fi foarte în trend în anul 2023. Un bob completat cu un breton generos care acoperă fruntea se potrivește de minune fizionomiilor cu fruntea lată, fețelor pătrate sau alungite. Tunsorile bob capătă un plus de volum dacă sunt completate de un breton lung, foarte puțin filat la vârfuri.

cele mai noi tunsori bob 2023

De ce se poartă tunsorile bob în 2023?

Tunsorile bob au fost dintotdeauna o variantă extraordinară de coafură accesibilă și ușor de adaptat, astfel că sunt foarte slabe șansele ca ele să se demodeze vreodată. În 2023 se mizează pe potențialul acestor tunsori, pe cât de practice sunt ele și pe maximul de inventivitate pe care acestea îl pot suporta. Iată de ce se poartă aceste tunsori bob 2023:

 • Sunt practice – tunsorile bob sunt ele însele o coafură, căci au o formă cu prestanță, care nu se ciufulește prea ușor, au un volum impresionant în creștetul capului și o terminație frumoasă în zona cefei. Astfel, aceste tunsori bob 2023 nu necesită un coafat complex, o perie rotativă și un uscător ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru a arăta impecabil.
 • Se pot adapta – o tunsoare bob poate fi mereu adaptată în funcție de dispoziție sau evenimente. Spre exemplu, dacă vreți un bob mai evident, mai pronunțat, se recomandă întinderea părului cu placa. Dacă veți participa la un eveniment mai deosebit se pot face câteva bucle lejere la vârfuri. Dacă vă doriți un plus de volum, părul poate fi tapat și pieptănat după bunul plac. Astfel, aceste tunsori bob 2023 nu vă limitează deloc din punctul de vedere al coafatului.
 • Nu țin cont de vârstă – tunsorile bob se potrivesc de minune atât copiilor, cât și adulților, mai ales că au un aer tineresc și trendy. Pentru fetițele cu un păr bogat, tunsorile bob sunt perfecte, pentru că se îngrijesc ușor și nu este nevoie de răbdare din partea celor mici când vine vorba de pieptănat sau aranjat. De asemenea, doamnele trecute de prima tinerețe pot purta cu încredere tunsori bob, căci acestea le vor conferi o stare de bine și vor arăta foarte cool. Aceste tunsori bob 2023 nu au vârstă, astfel că pot fi purtate cu lejeritate de orice femeie, atât timp cât acest gen de tunsoare nu influențează negativ fizionomia.
 • Sculptează trăsăturile feței – aceste tunsori bob 2023 au capacitatea de a scoate în evidență trăsături mai grafice ale feței, dar și de a ascunde anumite defecte. Spre exemplu, o tunsoare bob poate să pună accentul pe forma și dimensiunea buzelor, poate ascunde formele neregulate ale urechilor sau poate evidenția foarte bine culoarea, forma și dimensiunea ochilor…

tunsori bob lung tunsori bob scurt tunsori bob filat cu volum tunsori bob mediu tunsori bob cu breton tunsori bob filat tunsori bob frumoase

vedete cu tunsori bob 2023 tunsori bob pentru 2023 tunsori bob filat modele de tunsori bob 2023 cele mai frumoase tunsori bob 2023 tunsori bob 2023 in scari tunsori bob 2023 fata ovala tunsori bob elegante 2023 idei de tunsori bob 2023 tunsori bob scurt 2023 tunsori bob la moda in 2023 tunsori bob ondulat 2023 tunsori bob 2023 frumoase tunsori bob 2023 vedete tunsori bob 2023 ombre tunsori bob 2023 par scurt tunsori bob 2023 in trend tunsori bob lung 2023 poze cu tunsori bob 2023 tunsori bob 2023 asimetric tunsori-bob-in-scari-2023 tunsoare bob 2023 tunsoare bob cu breton 2023 tunsori bob par blond 2023 tunsori bob trendy 2023 tunsori bob frumoase 2023 tunsori bob par dezordonat tunsori bob par ondulat 2023

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed