HomeFRUMUSETECosmetica Contureaza-ti nasul cu machiaj

Contureaza-ti nasul cu machiaj

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,K views 2 minute timp de citit

Daca iti retusezi imperfectiunile fetei folosind machiajul, nu trebuie sa recurgi la operatii estetice. Acelasi lucru il poti face si cu nasul daca nu esti multumita de felul in care arata; astfel, nu este nevoie sa te gandesti la o rinoplastie. Iata cateva sfaturi:

Contureaza-ti nasul cu machiaj
Inainte de a-ti contura forma nasului cu fond de ten inchis si mai deschis, gandeste-te la ce fel de piele ai. Daca ai pielea grasa, ar fi o idee buna sa nu aplici o crema hidratanta, ca sa eviti stralucirea fetei.

Contureaza-ti nasul cu machiaj

Cum sa conturezi un nas mare:
Foloseste un fond de ten pudra cu o nuanta mai inchis decat nuanta tenului tau. Aplica-l cu o perie de machiaj incepand cu coltul interior al sprancenelor. Termina cu un fond de ten mai deschis pe puntea nasului.

Cum sa conturezi un nas plat:
Cea mai buna metoda pentru a contura un astfel de nas este sa folosesti un corector pe puntea nasului, evitand lateralele.

Cum sa conturezi un nas ingust:
Daca ai un astfel de nas, foloseste un corector in loc de fond de ten. Foloseste doua nuante: una mai inchisa pe centrul nasului, iar una mai deschisa pe margini si pe nari; apoi, uniformizeaza bine.

Contureaza-ti nasul cu machiaj

Cum sa conturezi un nas lung:
Daca vrei ca nasul tau sa para mai mic, poti folosi fond de ten, autobronzant sau corector. Ai nevoie de un produs cu cateva nuante mai inchis decat nuanta pielii tale. Aplica pe varful nasului si pe nari, apoi uniformizeaza bine.

Ce sa nu faci cand incerci sa iti conturezi nasul:
Nu folosi iluminatoare si produse care stralucesc. Foloseste primer si creme hidratante cu aspect mat. Daca ai tenul uleios sau mixt, poti folosi ceva mai multa pudra, dar nu prea multa pentru ca iti poate strica look-ul…

Ai grija sa uniformizezi bine produsele cosmetice pe care le aplici. Daca sari peste acest pas, intr-o lumina mai difuza toate imperfectiunile tale vor iesi in evidenta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed