Cum sa realizezi un machiaj clasic

Acest tip de machiaj se bazeaza pe sarmul feminin, multa atitudine si senzualitate. Toate aceste caracteristici sunt oglindite prin machiaj clasic si buzele rosii, lucioase. Invata cum sa faci acest machiaj urmand cativa pasi simpli!

Cum sa realizezi un machiaj clasic

Ten fara cusur

Creeaza o baza perfecta cu un iluminator si un fond de ten. Pentru un machiaj clasic, un fond in una sau doua nuante mai luminos decat tonul pielii se potriveste cel mai bine. Asaza baza cu o pudra cu efect matifiant pentru a obtine un look de portelan.

Pasii pentru un machiaj clasic:

Foloseste o baza pe toata suprafata pleoapei pentru a-ti asigura un machiaj clasic durabil. O baza alba creeaza o culoare mai intensa. Urmeaza apoi o nuanta perlata alba pe toata pleoapa pentru linia sprancenelor si pe pleoapa de jos.

Adauga profunzime ochilor lucrand cu banda pentru fard pentru un efect dramatic. Pleaca din coltul exterior cu aceasta culoare folosind banda pentru o ridicare usoara a ochiului. Amesteca culorile cu o pensula pufoasa pentru o trecere delicata.

Foloseste un creion de fildes pntru a lumina coltul interior al ochilor. Deseneaza o linie sub arcada folosind aceeasi pensula si amesteca.

Traseaza linia genelor cu dermatograful preferat si extinde. Cea mai simpla metoda pentru a sublinia ochii este sa incepi din coltul exterior catre interior. Joaca-te cu stiluri si forme diferite ale dermatografului, pana gasesti cele mai bune creioane care ti se potrivesc.

Cat de aproape vei aduce linia creionului catre coltul interior va determina forma ochilor: pentru ochi apropiati, te vei opri la mijlocul liniei genelor pentru a crea iluzia de ochi departati. Pentru ochii mari, traseaza linia genelor pe toata suprafata catre coltul interior. Aceasta tehnica va reduce spatiul dintre ochi.

Termina machiajul cu un creion in nuanta fildesului pe linia interioara a genelor si doua straturi de mascara pe ambele gene. Umple arcadele folosind o culoare maro cenusie. O arcada puternica este un punct forte al machiajului feminin, asa ca nu te teme sa le dai forma.

Machiaj clasic pentru obraji si buze

Contureaza obrajii cu pudra cu o nuanta mai inchisa decat baza, apoi aplica un fard de obraz de culoarea piersicii. Un machiaj clasic ca acesta nu este complet fara un ruj rosu indraznet. Foloseste un creion rosu de buze pentru a sublinia buzele si adauga un strat de ruj rosu cu un aspect cremos. Poti adauga o alunita pe obraz pentru un machiaj mai sexy…

Cum sa realizezi un machiaj clasic – Video:

Abonează-te pe:Yve.ro news