HomeFRUMUSETEMachiaj Machiaj pentru ochii albastri

Machiaj pentru ochii albastri

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Machiaj-ochi-albastri.jpg

Machiajul corect ar trebui sa infrumuseteze culoarea albastra naturala a ochilor tai. Urmeaza aceste sfaturi pentru a invata sa faci un machiaj pentru ochii albastri!

1.    Alege fardul potrivit pentru machiajul ochilor albastri

Pentru birou, pastreaza fardul maro, roz, lavanda si nuantele neutre. Pentru o intalnire speciala, femeile cu ochii albastri ar trebui sa incerce culorile metalice (atat argintiul, cat si auriul), turcoazul si rozul rece.

2.    Experimenteaza un machiaj de seara pentru ochii albastri

Pentru seara, rimelul albastru inchis arata fabulos, mai ales daca este potrivit cu un dermatograf de culoarea cernelei. Incearca un machiaj fumuriu pentru ochii albastri, folosind gri, albastru inchis sau purpuriu.

Pentru machiajul ochilor albastri alege albastrul inchis (tonurile de albastru inchis te ajuta sa pui in evidenta nuanta naturala a ochilor), gri, argintiu, violet sau lavanda. Combinatia dintre albastru si negru arata minunat. Pentru creionul dermatograf sau rimel, incearca un bleumarin in loc de negru, pentru un aspect dramatic, dar mai putin intens. Poti alege pentru machiajul ochilor albastri si un rimel maro pentru definire si un fard luminos, incat sa creezi un look cat mai natural.

Machiaj pentru ochii albastri

3.    Aplica rujul pentru machiajul ochilor albastri

Evidentiaza-ti ochii albastri, fie ca au o culoare de albastru-pal, fie o culoare profunda de safir, aplicand tonuri joase de ruj. Alege un ruj mat in nuante de piersica. Pentru obraji, foloseste o pudra deschisa, in nuante naturale. Buzele le poti colora dupa preferinta, poti folosi chiar o culoare rosie, in functie de tenul tau si de culoarea parului, incat poti folosi nuante de roz, sau doar un luciu de buze.

In ceea ce priveste vestimentatia, nu este indicat sa potivesti hainele cu machiajul pe care il alegi. Albastrul, rozul sau albul se potrivesc foarte bine ochilor albastri si ii pun in evidenta. Evita dezastrul combinarii culorii ochilor, vestimentatiei si a fardului de aceeasi culoare.

Este indicat ca pentru un machiaj al ochilor albastri sa folosesti farduri de buna calitate, care sa nu se stranga sau sa aiba un aspect lipicios. Descopera-ti abilitatile in crearea unui machiaj profesional, fara sa apelezi la o multime de produse!

Click aici pentru mai multe tutoriale de machiaj...

Machiaj pentru ochii albastriMachiaj pentru ochii albastriMachiaj pentru ochii albastriMachiaj pentru ochii albastriMachiaj pentru ochii albastriMachiaj pentru ochii albastriMachiaj pentru ochii albastriMachiaj pentru ochii albastriMachiaj pentru ochii albastriMachiaj pentru ochii albastriMachiaj pentru ochii albastriMachiaj pentru ochii albastriMachiaj pentru ochii albastri

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed