Home FRUMUSETEModele de unghii Modele de unghii argintii

Modele de unghii argintii

autor Elena Yvette
374 vizualizari

Fii creativa in acest sezon experimentand unul dintre aceste modele de unghii argintii. Adauga atitudine si stralucire intr-o manichiura argintie cu urmatoarele modele frumoase de unghii argintii.

Modele unghii argintii

Pastreaza manichiura in cele mai noi tendinte, pentru a-ti etala stilul modern. Foloseste o trusa bine echipata si produse de calitate. Pregateste-ti unghiile pentru o actualizare uimitoare si inspira-te din aceste modele de unghii argintii.

modele unghii cu gel argintii

Infrumuseteaza-ti imaginea prin modele de unghii argintii, ce reflecta creativitatea si imaginatia ta. Manichiurile cu buline, dungi si colorate servesc ca arma secreta pentru a te evidentia intr-o multime. Mai intai, ia in considerare colectia de lacuri care infatiseaza culorile naturale, pastelate si nuantele luminoase, cu care iti poti decora unghiile.

modele unghii argintii

Fara indoiala, aceasta meserie nu a fost niciodata mai infloritoare si cunoscuta. Sute de aspirante si manichiuriste profesioniste iti furnizeaza inspiratie, pentru un stil original si frapant. Aceasta selectie de modele de unghii argintii te vor tine ocupata de-a lungul acestor luni. Onoreaza o petrecere, o nunta sau o intalnire cu unul dintre aceste modele de unghii argintii foarte adaptabile.

modele unghii argintii

Pune-ti la incercare abilitatile, afland elementele fundamentale ale vopsirii unghiilor. Apoi, poti continua catre urmatorul nivel, incercandu-ti mana pentru tehnici mai complicate si provocatoare, folosite pentru a decora unghiile scurte si lungi. Imprimeurile animale, culorile curcubeului, bucatile de culoare si accesoriile (bijuteriile) te ajuta sa evidentiezi o actualizare a look-ului…

modele de unghii argintii

Achizitioneaza-ti cateva dintre aceste stiluri si asaza-le pe lista ta de infrumusetare. Picteaza-ti unghiile cu nuante stridente sau pastreaza nuantele elegante, care emana romantism. Pregateste-te pentru un proiect de vopsire a unghiilor, avand la indemana toate instrumentele si produsele necesare. Da lungimea necesara unghiilor si forma care sa infrumuseteze degetele. Manichiurile frantuzesti colorate, unghiile sclipitoare sunt modele de unghii argintii purtate de celebritatile din cele mai importante capitale ale modei!

modele de unghii argintii modele unghii argintii modele unghii argintii modele unghii cu gel argintiimodele unghii cu gel argintiimodele unghii cu gel argintiimodele unghii cu gel argintiimodele unghii cu gel argintiimodele unghii cu gel argintiimodele unghii cu gel argintiimodele unghii cu gel argintiimanichiura argintiemanichiura argintiemanichiura argintiemanichiura argintiemanichiura argintiemanichiura argintiemanichiura argintiemanichiura argintiemodele unghii argintiimodele unghii argintiimodele unghii argintiimodele unghii argintiimodele unghii cu gel argintii

model unghii argintii cu negru

sursa foto: thenailblog.com

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!