HomeMODA Accesorii de toamna “Psychotic Love” Roberto Cavalli

Accesorii de toamna “Psychotic Love” Roberto Cavalli

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Accesorii-de-toamna-“Psychotic-Love”-Roberto-Cavalli.jpg

Campania de accesorii Roberto Cavalli este o reprezentare satirica “a unei femei puternice si rebele, in pragul nebuniei”, capturata de fotograful Diego Diaz Marin avand ca ghid pe Rachel Cavalli. Un set extins de reclame spune povestea unei femei care decide sa isi schimbe viata, cu reprezentari vii din toate etapele care conduc catre decizie.

Accesorii de toamna “Psychotic Love” Roberto Cavalli

Desi  “Psychotic Love” a lui Roberto Cavalli infatiseaza multe optiuni de la accesoriile de toamna pentru 2013, campania se concentreaza asupra gentii Hera. In acord cu eticheta, incat povestea inainteaza, roscata splendida care reprezinta personajul decide “sa lase totul in urma, dar nu “Geanta Hera””. In ciuda accentului clar, campania aduce o multime de accesorii seducatoare care par menite sa ramana in memoria fanelor. Colectia este bazata pe noua abordare indrazneata concentrata pe imprimeuri animale.

Accesorii de toamna “Psychotic Love” Roberto Cavalli

Aspectul sexy este intotdeauna componentul cheie al fiecarei genti, accesoriu sau haina Roberto Cavalli. Tonurile indraznete, texturile pielii exotice, o varietate de motive de mare impact, toate pot aduce un fler intunecat, dar incredibil de seducator noii campanii. Reclamele dezvaluie o abordare moderna de ornare cu un aer artistic. Fascinatia este un raspuns natural perfect, dat de optiunile spectaculoase oferite.

Accesorii de toamna “Psychotic Love” Roberto Cavalli

In afara de pantofii Cavalli pentru toamna 2013, gentile luxoase si bijuteriile ce includ noua colectie, campania aduce tinute moderne incredibile, care se vor dovedi surse de inspiratie pentru femeile care vor vrea sa-si evidentieze siretenia.

Accesorii de toamna “Psychotic Love” Roberto CavalliAccesorii de toamna “Psychotic Love” Roberto CavalliAccesorii de toamna “Psychotic Love” Roberto CavalliAccesorii de toamna “Psychotic Love” Roberto CavalliAccesorii de toamna “Psychotic Love” Roberto CavalliAccesorii de toamna “Psychotic Love” Roberto CavalliAccesorii de toamna “Psychotic Love” Roberto Cavalli

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed