Pantofii Roberto Cavalli pentru toamna 2013

Share

O singura stralucire a colectiei Roberto Cavalli ne-a facut sa ne indragostim, deci am stiut ca trebuie sa ti-o aratam si tie. Eticheta luxoasa este cunoscuta pentru alegerile spectaculoase, care nu dezamagesc niciodata in crearea unui impact puternic. Inca mai sunt cateva distinctii importante, in comparatie cu liniile de anii trecuti, in sensul ca preferinta pentru imprimeurile animale au palit considerabil, fiind inlocuite de accente artistice minunate.

Pantofii Roberto Cavalli pentru toamna 2013

Concentrarea noii colectii se bazeaza pe clasicism cu vibratii moderne. Aspectul sexy este alura asteptata de la orice colectie Roberto Cavalli. Exista mici indoieli, in ceea ce priveste faptul ca toate stilurile noului sezon au tocuri criminale.

Desi nici unul dintre noile stiluri nu este discret, acelea care cauta versatilitate vor gasi cu siguranta cateva stiluri care li se vor potrivi. Combinatia de negru si auriu este inca populara, avand ca optiune cea mai noua colectie Roberto Cavalli.

Pantofii Roberto Cavalli pentru toamna 2013Pantofii Roberto Cavalli pentru toamna 2013Pantofii Roberto Cavalli pentru toamna 2013Pantofii Roberto Cavalli pentru toamna 2013

Incaltamintea este divizata in doua categorii: pantofi ascutiti si botine. In conformitate cu cele mai noi tendinte, firma aduce o serie de aspecte abstracte care se aseamana cu pensulele unui artist calificat. Chiar si in forma lor mai putin evidenta, printurile si texturile animale sunt inca incluse in noua linie. Ca intotdeauna, excelenta defineste noile optiuni ale brand-ului.

Cea mai buna metoda de a iesi in evidenta in urmatorul sezon este sa investesti in accesorii de mare impact, ca acestea din colectia lui Cavalli. Cand vine vorba de a iesi evidenta fara prea mult efort, cateva strategii sunt mai usoare decat alegerea accentelor fabuloase ca pantofii cu toc inalt. Experimenteaza accesoriile indraznete pentru a-ti innobila noul look de sezon.

Pantofii Roberto Cavalli pentru toamna 2013Pantofii Roberto Cavalli pentru toamna 2013Pantofii Roberto Cavalli pentru toamna 2013Pantofii Roberto Cavalli pentru toamna 2013Pantofii Roberto Cavalli pentru toamna 2013Pantofii Roberto Cavalli


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news