Catalogul colectiei de primavara Madewell 2014

Share

Catalogul colectiei de primavara Madewell 2014 este deja aparut si poate oferi solutii pentru urmatorul sezon.

Catalogul colectiei de primavara Madewell 2014

Dupa o experienta uimitoare cu tonuri iernatice, iubitoarele modei se afla in cautarea pieselor adecvate unui anotimp mai calduros. Este bine ca pana la sosirea primaverii avem timp inca sa studiem acest catalog si sa ne inspiram din variantele prezentate.

Colectia este bazata pe obtinerea aspectului sic, pe esteticul obtinut fara prea mult efort. Designerul pare a fi rastalmacit totul, intr-o maniera moderna, interesanta.

primavara Madewell 2014

Favoritul tuturor, denimul, este prezent in toate felurile si formele. Inchis, prespalat, salopete, fuste cambrate…iata o multime de optiuni deja, care sa tenteze privitoarele si sa le faca sa isi doreasca sa le achizitioneze pentru garderobele lor.

Multe dintre tinute au aspect baietesc, iar altele au influentele frantuzesti. Arta de a te imbraca nonsalant, fara prea mult efort, este ceea ce sugereaza colectia.

Madewell 2014

Influentele sport sunt de asemenea o parte semnificanta a colectiei. Privitorii vor fi incantati sa descopere cateva piese interesante, potrivite noului sezon mai caldut, cum ar fi versatilele jachete sau pantalonii sic, accesorii moderne precum sapca de baseball.

Fanii brandului care ar vrea sa experimenteze piese printatesau feminine nu vor fi dezamagiti ulterior.

Casa aduce o multime de rochii racoroase si imprimeuri abstracte, sic, pentru orice gust, cu minime compromisuri  in materie de confort, chiar si in cazul celor mai sofisticate tinute incluse in colectia Madewell-primavara 2014.

colectia de primavara Madewell 2014Catalogul Madewell 2014


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news