Horoscop dragoste Rac

Share

Horoscop dragoste RacHoroscop dragoste Rac 2014. Descopera ce iti rezerva astrele pe plan sentimental pentru anul 2014. Horoscopul dragostei zodiei Rac se ocupa de caracteristicile personale si relatiile tale sentimentale ale nativilor din zodia Rac .

Sentimentele dau navala in 2014 pentru cei nascuti sub semnul Racului. Din punct de vedere emotional lucrurile sunt foarte intense pentru Raci, mai ales in prima jumatate a anului. Jupiter se afla in aceasta zodie si asta inseamna ca Racii traiesc foarte dramatic, simt excesiv si uneori dezvolta obsesii greu de inteles si de depasit.

Racii sunt foarte energici in aceasta prima parte a anului si dornici de a-si manifesta sentimentele. Dar uneori exagereaza si duc lucrurile putin la extrem. O astfel de atitudine nu este chiar benefica pentru relatia de cuplu.

Relatiile Racilor sunt foarte frumoase si pline de iubire dar exista si foarte multe momente dificile, tensionate si mai ales, complicate. Venus in casa cuplului pana in luna martie aduce si mai multa presiune in viata sentimentala a nativilor. Racii nu reusesc in aceasta perioada sa scape de tensiuni si de inhibitii. Nu vorbesc clar, deschis si asta ar putea aduce si mai multe probleme in viata de cuplu.

Cei care sunt implicati intr-o relatie stabila vor reusi sa treaca peste aceasta perioada dar numai daca se fac toate eforturile in acest sens. Daca nu exista un minim de comunicare, cuplul se poate destrama.

Incepand cu luna august a acestui an Racii vor deveni mai siguri pe ei si vor putea, in sfarsit sa ia niste decizii importante de mult amanate. Nativii vor simti in aceasta perioada ca e timpul sa isi ia viata in propriile maini si se vor impune in viata de cuplu. Daca nu vor fi acceptati asa si nu vor fi intelesi vor pune capat relatiei fara ezitare.

In toamna 2014 Racii vor avea parte de un eveniment neasteptat dar foarte fericit. Cei cu o relatie stabila care si-au depasit problemele si inhibitiile se pot astepta la o casatorie. Persoanele singure pot intalni oameni noi, foarte interesanti cu care pot incepe o relatie frumoasa.

Spre sfarsitul lui 2014 Racii vor fi mai dimanici ca oricand. Vor actiona fara prejudecati. Vor renunta la carapacea lor pentru a se putea bucura de fiecare moment de iubire si pasiune. Vor acorda atentia cuvenita persoanelor dragi si la randul lor vor primi atentia dupa care tanjesc.

Racii vor incerca in aceasta perioada sa puna mai mult accent pe familie, pe camin. Vor face tot ceea ce le este in putinta pentru a da familiei confortul dorit si abia cand vor reusi se vor relaxa cu adevarat.

2014 nu este un an rau pentru nativi. Este un an presarat cu drame, complicatii dar si evenimente fericite si momente de bucurie.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news