Colectia couture Net-A-Porter Jocurile foamei

Share

Colectia Couture Net-A-Porter ,,Jocurile foamei’’ este disponibila incepand cu 21 noiembrie , in Marea Britanie, in aceeasi zi cu premiera noului film din colectia ,,Jocurile Foamei’’, ,,Jocul cu focul’’, din Singapore.

Colectia couture Net-A-Porter Jocurile foamei

Creatoarea de moda este castigatoarea concursului de design ,,Jocurile foamei’’, care a creat 19 tinute inspirate de aceasta serie populara. Iubitorii acestui film au sansa de a purta piese vestimentare inspirate de protagonista, Katniss Everdeen.

Creatoarea de moda este foarte mandra de aceasta colaborare. Sansa de a lucra cu creatorii filmului s-a dovedit benefica. Acest lucru este afirmat si de directorul liniei Net-A-Porter, care admite influenta filmului asupra iubitorilor sai, si sub aspectul tinutelor vestimentare.

Colectia couture Net-A-Porter Jocurile foameiColectia couture Net-A-Porter Jocurile foamei

Linia Couture prezinta piese cu sageti si cuvinte precum ,,Love’’(,,Iubire’’), o multitudine de jachete de piele, rochii metalice, foarte sic, haine lungi, salopete si, desigur, cateva accesorii deosebite, inspirate de eroina filmului.

Cu toate acestea, chiar si aceia care nu sunt fani ai seriei pot gasi ceva pe placul lor printre piesele colectiei.

Colectia Colectia Couture Net-A-Porter este realizata astfel incat sa corespunda tututor standardelor clientilor obisnuiti ale firmelor de retail, asa ca preturile sunt si ele pe masura. Acestea variaza de la cca 60 lire pentru o fusta de bumbac, gri, pana la 800 de lire pentru o rochie cu croiala fina.

Colectia couture Net-A-Porter Jocurile foameiColectia couture Net-A-Porter Jocurile foameiColectia couture Net-A-Porter Jocurile foameiColectia couture Net-A-Porter Jocurile foameiColectia couture Net-A-Porter Jocurile foameiColectia couture Net-A-Porter Jocurile foameiColectia couture Net-A-Porter Jocurile foamei


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news