Colectia Marks & Spencer primavara 2014

Share

Colectia Marks & Spencer primavara 2014 se distinge clar de celelalte linii realizate de casa britanica. Aceasta deoarece firma a suferit o tranformare sentiala, incepand cu colectia de toamna/iarna 2013, incarcand sa se adreseze unei clientele mai tinere.

Colectia Marks & Spencer primavara 2014

Colectia Marks & Spencer primavara 2014 exemplifica noua directie pe care se indreapta firma, sub managementul Belindei Earl.In locul elementelor consacrate, prezente in colectiile trecute, noua colectie intentioneaza sa se impuna pe piata din ianuarie 2014, gravitand in jurul unor motive deosebite si diferite. Este reinventat designul minimalist al anilor ’90: rochii minimaliste, topuri decupate sau din piele colorata si multe altele.

Colectia Marks & Spencer primavara 2014

Desi exista multe piese monocrome in noua colectie, ea include totusi si o multime de peise imprimate, care ies instantaneu in evidenta. Pantaloni cu motive florale,
Haine sic, cu modele tribale si grafice sau chimonouri sunt printre elementele prezentate de colectie. Desi noile optiuni au o alura sexi, data de croielile moderne, o tenta clasica defineste noile piese.

Noua perspectiva se extinde si asupra accesoriilor. Pantofi pump metalici sau coliere indraznete, alaturi de ganeti practice sunt trasaturile noii linii. Reteilerul a experimentat declinul in ultimele decenii, asa ca presiunea de a avea suuces este foarte mare si de acest lucru este pe deplin constienta si Belinda Earl.

Colectia Marks & Spencer primavara 2014

Intrucat clientii doresc moda, este important ca firma sa raspunda cerintei cu niste piese pe masura. Managerul este hotarat sa dovedeasca faptul ca Marks & Spencer este parte a modei.

Ramane de vazut daca aceasta noua colectie se va dovedi a fi formula castigatoare pentru Marks & Spencer.

Colectia Marks & Spencer primavara 2014Colectia Marks & Spencer primavara 2014Colectia Marks & Spencer primavara 2014Colectia Marks & Spencer primavara 2014Colectia Marks & Spencer primavara 2014


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente