Colectia de pantofi Burak Uyan primavara – vara 2014

Share

Colectia de pantofi Burak Uyan primavara – vara 2014 este o adevarata incantare pentru ochi. Talentatul designer aduce in atentie o generoasa selectie de piese facute pentru a asatisface si cele mai pretentioase gusturi.

Colectia de pantofi Burak Uyan primavara - vara 2014

Colectia de pantofi Burak Uyan primavara – vara 2014 se distinge prin mai multa culoare, prin aspectul sexi si uimitor.
Pantofii creati de acesta atrag imediat toate privirile, fara a fi prea mult. Noile elemente sunt destinate sa devina punctul central al oricarei tinute.

Vibrante combinatii cromatice, accente arhitecturale si texturi contrastante sunt cateva dintre elementele care fac din aceasta colectie una cu adevarat memorabila.

Desi multi dintre fanii marcii vor recunoaste unele dintre aceste structuri, combinatia proaspata a diferitelor elemente stilistice fac din fiecare piesa ceva unic. Cand vine vorba de noi directii de sezon, se pare ca design-erul se focalizeaza pe ceva anume: pe nuantele metalice.

Colectia de pantofi Burak Uyan primavara - vara 2014

Accentele metalice sunt extrem de populare si se pare ca noul sezon va aduce noi optiuni inspirate de trendurile moderne. Focalizandu-se pe optiuni cu detalii metalice subtile, colectia ofera o varietate de alegeri pentru cei ce sunt interesati.

Tonuri indraznete si o multime de optiuni care de care mai colorate sunt disponibile in colectia lui Burak Uyan primavara 2014.

Colectia de pantofi Burak Uyan primavara - vara 2014

Cu toate acestea, noua linie aduce in atentie o alta tendinta, anume imprimeurile abstracte, intr-o varietate de combinatii moderne, care impresioneaza de la prima privire.
Imprimeurile animale sunt si ele prezente, dar intr-un numar mai redus.

Un alt aspect foarte interesant este ca, alaturi de modele elegante, cu tocuri inalte, colectia include si pantofi comozi, dar la fel de atractivi si de frumosi ca restul.

Colectia de pantofi Burak Uyan primavara - vara 2014Colectia de pantofi Burak Uyan primavara - vara 2014Colectia de pantofi Burak Uyan primavara - vara 2014Colectia de pantofi Burak Uyan primavara - vara 2014Colectia de pantofi Burak Uyan primavara - vara 2014Colectia de pantofi Burak Uyan primavara - vara 2014Colectia de pantofi Burak Uyan primavara - vara 2014


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news