Colectia Kenzo Resort 2014

Share

Colectia Kenzo resort 2014 capteaza atentia in toate modurile. De aceasta data, designerii Carol Lim si Humberto Leon au decis sa-si lase cu adevarat amprenta personala asupra noilor propuneri si au ales influente din statul domiciliului lor, California, si accente ale stilului lor din tinerete, ca inspiratie.

Colectia Kenzo Resort 2014

Brand-ul isi invita fanii sa „hoinareasca nonsalant prin viata relaxanta si lipsita de griji a cetatenilor sarutati de razele soarelui si de vremea senina”. O simpla privire aruncata asupra noilor modele face ca invitatia sa fie mai mult decat atragatoare.

Colectia Kenzo Resort 2014Colectia Kenzo Resort 2014Colectia Kenzo Resort 2014Colectia Kenzo Resort 2014

Pentru cei doi designeri, o vibratie care sa te dea pe spate nu este sinonima cu siluete nestructurate, rochii maxi racoroase sau tricouri in culori pastel. Viata „lipsita de griji” imaginata de noua colectie Kenzo resort 2014 graviteaza in jurul pantalonilor roscati cu talie inalta, jachete scurte, imprimeuri grafice si o multitudine de accente ascutite. Luxosul comerciant opteaza pentru tehhnici de un mare impact precum multiple culori solide pentru a garanta ca noile ca noile ansambluri ii vor ajuta pe clientii sai fideli sa evite amestecul in multime. Cu niste culori vibrante ca roz bombon, coral aprins si albastru, acea posibilitate va fi cu siguranta extrem de redusa.

Colectia Kenzo Resort 2014Colectia Kenzo Resort 2014Colectia Kenzo Resort 2014

Imprimeurile cu palmieri evoca sentimentul vacantei de vara ca niciun alt motiv, asa incat prevalenta acestor piese in noua linie Kenzo resort 2014 este departe de a fi surprinzatoare. Totusi, ceea ce este impresionant, este faptul ca palmierii sunt intr-adevar pictati de mana. Si mai neasteptat este ca alegerea firmei in ceea ce priveste sistemul de fabricatie, confectiile 3-D sub forma de fagure fiind cele mai elocvente exemple.

Colectia Kenzo Resort 2014Colectia Kenzo Resort 2014Kenzo Resort 2014Kenzo Resort 2014Kenzo Resort 2014

Piesele care se evidentiaza din noua linie includ cambinezoane elegante, paltoane supradimensionate, jachete imprimate, pantaloni scurti cu talie inalta sau bluze fara maneci. Chiar si asa, marca nu a optat pentru accesorii care sa treaca neobservate.  In schimb, noua colectie Kenzo resort 2014 a adus pene colorate, genti moderne, ochelari demodati si coliere dragute pentru a imbunatati aspectul indraznet al noilor modele ce incorporeaza elemente din muzica, natura si arta. A spune ca noua linie este uimitoare, ar fi fara indoiala un adevar spus numai pe jumatate.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news