Rochii de mireasa Vivienne Westwood toamna-iarna 2014

Share

Colectia de rochii de mireasa Vivienne Westwood toamna-iarna 2014 indrazneste sa exprime o infatisare dramatica si romantica, totodata, schimband albul traditional cu alte culori si modele, mult mai atractive.

Rochii de mireasa Vivienne Westwood toamna-iarna 2014

In colectia de rochii de mireasa Vivienne Westwood toamna-iarna 2014 rochiile de nunta stralucesc prin culori, de la traditionalul alb, pana la fildes, sampanie sau roz pal, auriu si somptuosul rosu.

Rochii de mireasa Vivienne Westwood toamna-iarna 2014

Fiecare rochie aduce un elogiu trupului, intr-un mod aparte, pentru a satisface orice gust si orice preferinta.

Aceasta colectie de rochii de mireasa Vivienne Westwood toamna-iarna 2014 variaza sub diferite aspecte, de la rochiile rosii de satin, fara bretele, pe talie, asortate cu un voal rosu. Modelul prezinta cateva straturi, atat in partea superioara, cat si in cea inferioara, in zona fustei. Ea imbina acest roz pal cu culoarea sampaniei, pentru un aspect antic.

Rochii de mireasa Vivienne Westwood toamna-iarna 2014

Aspectul grecesc al rochiei fluide, de culoarea fildesului, invaluie minunat fiece parte a corpului.

Colectia jongleaza cu rochii drapate, cu fuste umflate, ample.
Una dintre ele atrage privirea, fiind realizata din satin, fara maneci, pana la genunchi in partea din fata, cu o trena lunga si volane laterale pe ambele parti.

Rochii de mireasa Vivienne Westwood toamna-iarna 2014Rochii de mireasa Vivienne Westwood toamna-iarna 2014Rochii de mireasa Vivienne Westwood toamna-iarna 2014Rochii de mireasa Vivienne Westwood toamna-iarna 2014Rochii de mireasa Vivienne Westwood toamna-iarna 2014


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news