HomeMODA Ţinute casual pentru femei de 40 de ani

Ţinute casual pentru femei de 40 de ani

autor Elena Yvette
5,1K views 10 minute timp de citit

Ţinuta casual pentru femeile de 40 de ani trebuie să fie gândită în aşa fel încât aceasta să pună în valoare trăsăturile unei doamne care a trecut de prima tinerețe, dar să fie, în acelaşi timp, în ton cu moda. În continuare îți vom prezenta unele dintre cele mai frumoase ținute casual pentru femei de 40 de ani.

Ţinute casual pentru femei de 40 de ani

Următorul articol îţi va pune la dispoziţie câteva idei de ţinute casual pentru o femeie de 40 de ani. Ţine cont de aceste sfaturi şi pune-le în aplicare!

Idei de ținute casual cu rochii sau fuste

  • SMART CASUAL

Această ţinută casual pentru femeile de 40 de ani presupune alăturarea unei fuste cloş şi a unei cămăşi de mătase. Combină două culori din aceeaşi gamă sau optează pentru obiecte vestimentare în culori contrastante. Poţi adăuga nişte pantofi stiletto sau sandale cu toc cui.

  • DEUX-PIECES

Următoarea ţinută casual pentru o femeie de 40 de ani este reprezentată de deux-pieces. Ceea ce poţi suplimenta aici sunt accesoriile. Poţi opta pentru o curea sau nişte pantofi simpli, dar într-o culoare care să scoată ţinuta din anonimat, însă totuşi nu exagera şi nu opta pentru culori ţipătoare care vor părea ieftine şi de prost gust.

  • COSTUMUL CEL PREŢIOS

O altă idee foarte bună pentru o ţinută casual pentru o femeie de 40 de ani este formată dintr-un costum format din două piese, dar care are şi materiale preţioase, cum ar fi dantela sau broderia. Aici poţi accesoriza cu nişte pantofi stiletto sau simpli care să fie în acelaşi ton cu întregul outfit sau, de ce nu, în tonuri care să fie în contrast.

Ca un bonus, poţi miza pe accesorii care să fie finuţe, dar elegante şi neapărat de bună calitate, asta dacă îţi doreşti într-adevăr să impresionezi şi să pari elegantă, iar ţinuta să pară de bun-gust.

  • CLASICA ROCHIE DIN DANTELĂ

La orice eveniment ai lua parte, o rochie din dantelă va face ca ţinuta casual a unei femei de 40 de ani să fie una maiestuoasă şi plină de rafinament. Nu doar că va atrage toate privirile, ci va da un aer de mister şi eleganţă femeii care o poartă.

Un sfat foarte bun aici este să iei în considerare tonurile de roşu închis care se vor potrivi, cu siguranţă, oricărei doamne. Totuşi, ai mare grijă ca materialul din care este confecționată rochia să fie unul de calitate bună şi, obligatoriu, într-o culoare mată care să nu atragă prea tare atenţia.

Prin urmare, acestea sunt principalele tipuri de ţinute casual pentru o femeie de 40 de ani, care vor lăsa o impresie plăcută celor din jur şi vor face ca trupul celei care le poartă să fie pus foarte frumos în evidenţă, dând totodată un aer uşor misterios şi un rafinament desăvârşit.

Acum, rămâne la alegerea ta dacă vrei ca aceste ţinute casual pentru o femeie de 40 de ani să fie parte din ţinuta ta de zi cu zi sau, de ce nu, să le modifici în aşa fel încât să îţi reprezinte personalitatea şi să fie cartea ta de vizită oriunde te-ai duce.

Ținute casual cu pantaloni

Combinațiile de ţinute casual cu pantaloni sunt nu doar frumoase, ci și confortabile. Aceștia te pot salva în zilele în care vrei să arăți bine fără să depui foarte mult efort. Iată câteva idei de ţinute casual cu pantaloni potrivite pentru femeile de 40 de ani:

• Niște ținute casual care sunt alcătuite din pantaloni negri, o bluză și un blazer sunt extrem de potrivite pentru femeile de 40 de ani, și pot fi purtate atât la muncă, precum și pe stradă. Pantalonii negri pot fi asortați cu bluze de orice culoare în cadrul unor ţinute casual, iar blazerul oferă un aspect mai formal, dar în același timp și casual, fiind ideal mai ales pentru a fi purtat când mergi la birou.

• Dacă preferi mai degrabă stilul minimalist, poartă ţinute casual cu pantaloni simpli și mergi pe combinații de alb și negru cu accesorii colorate, deoarece te vor scoate din anonimat fără să te încarce.

• Alte combinații potrivite ţinute casual vei obține și dacă alături o cămașă simplă și niște pantaloni negri sau unii albi cu dungi verticale.

• În cazul în care îți place să experimentezi în privința unor ţinute casual și să porți mai multe culori, alege să îmbraci niște pantaloni cu motive geometrice la care să asortezi o bluză colorată și un blazer într-o nuanță luminoasă, iar rezultatul va fi unul superb…

• Chiar dacă ai 40 de ani, nu înseamnă că trebuie să renunți la denim, ci să alegi să porți jeanșii potriviți. Astfel, vei purta niște ţinute casual variate și adecvate vârstei tale. Investește în jeanși de calitate, care să respecte forma corpului tău și să te avantajeze. Cu ajutorul jeanșilor vei obține niște ţinute casual de stradă absolut minunate și confortabile.

 

Ţinute casual pentru femei de 40 de ani 12 Ţinute casual pentru femei de 40 de ani 9 Ţinute casual pentru femei de 40 de ani 8 Ţinute casual pentru femei de 40 de ani 7 Ţinute casual pentru femei de 40 de ani 6

tinuta casual cu rochie

Ţinute casual pentru femei de 40 de ani 4 Ţinute casual pentru femei de 40 de ani 3 Ţinute casual pentru femei de 40 de ani 2

Ţinute-casual-pentru-femei-de-40-de-ani-11

tinuta pentru femeie 40 ani

tinuta casual femei peste 40 de ani tinuta casual femeie peste 40 de ani tinuta femei 40 ani tinuta femeie 40 ani

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..