Semne de boala care se pot citi pe fata

Share

Exista o practica descoperita in China care presupune ca fata este ca o oglinda pentru problemele din interiorul corpului.

Aparitia acestora pe chipul nostru semnifica anumite disfunctionari a organelor din corp. Fapt dovedit de cercetatorii chinezi: orice parte a fetei poate arata problemele care se petrec in organism.
Zonele importante ale fetei care pot ascunde diverse probleme sunt:

1. In primul rand, putem spune, dupa cercetarile specialistilor, ca ochii ne prezic problemele ficatului. In cazul schimbarii culorii ochilor, cand apare in special culoarea galben, atunci se iveste un semn de intrebare in ceea ce priveste ficatul, reprezentand o problema de functionare a acestuia.
De asemenea, colesterolul mare este reprezentat de prezenta punctelor albe pe cornee care duce la agravarea starii de sanatate a inimii.

2. In al doilea rand, conform medicilor, obrajii ne prezinta totul despre plamanii nostri. Felul cum functioneaza acestia si problemele la nivelul lor sunt redate de schimbarile aspectului obrajilor, fiind recomandat un consult pneumologic obligatoriu.

3. A treia parte a fetei este reprezentata de nas, care este indicatorul inimii. Persoanele la care predispune roseata nasului necesita un control privind starea de sanatate a inimii acestora…

4. Ultima, dar nu cea din urma, este buza superioara, care este in legatura directa cu problemele organelor reproducatoare. Conform specialistilor, observand buza superioara si santul care face legatura dintre baza si nas, femeile pot spune cu exactitate daca au probleme de fertilitate sau schimbari hormonale.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news