Home SANATATEsanatatea intima Top 6 greseli facute de barbati in viata sexuala

Top 6 greseli facute de barbati in viata sexuala

autor Elena Yvette
4 vizualizari

Barbatii cred ca citesc femeile ca in palma. Acest lucru este total gresit. Specialistii inca se straduiesc sa inteleaga si sa descopere cum anume poate ajunge femeia la orgasm intr-un timp foarte scurt si cu anumite miscari.

Top 6 greseli facute de barbati in viata sexuala

Faptul ca majoritatea barbatilor pornesc cu ideea ca stiu foarte bine ce isi doreste o femeie contribuie semnificativ la destramarea relatiei respective. O femeie are nevoie de rabdare si pasiune din partea barbatului.

Stii ce vrea?

Barbatii trebuie sa stie faptul ca fiecare femeie are propria-i personalitate, aceleasi nevoi, dar moduri diferite de satisfactie. Este foarte important ca barbatul sa fie extrem de atent cu partenera sa de cuplu ca sa ii poata raspunde cerintelor trupesti.

Ai tot ce vrea?

Exista posibilitatea ca barbatul implicat in relatia cu pricina sa nu detina tot ceea ce ar duce partenera pe culmile placerii. Sunt situatii in care femeile pot atinge orgasmul doar cu ajutorul vibratorului, iar multi barbati nu sunt de acord cu folosirea jucariilor sexuale, din varii motive.

Sexul este perceput la fel de barbati si femei

Modul in care este perceput sexul difera de la femeie la barbat. Penetrarea se simte diferit la barbat si diferit la femeie. De multe ori, barbatii considera ca o penetrare profunda va satisface femeia, insa rezultatul este cu totul invers.

Cunosti bine anatomia unei femei?

Faptul ca barbatii stiu care sunt punctele care daca sunt stimulate duc femeia la orgasm, nu inseamna ca si reusesc sa faca acest lucru. Aceste puncte formeaza un intreg. Clitorisul reprezinta omologul penisului, una dintre zonele erogene ale femeii, zona care trebuie stimulata la maximum ca femeia sa atinga orgasmul. Insa, spre deosebire de barbati, la femei nu trebuie stimulata doar zona respectiva. Femeia are nevoie de o atentie desavarsita.

Lubrefiere = excitare?

Trebuie stiut ca lubrifierea vaginului difera in functie de stadiul menstrual in care se afla aceasta. Insa lubrifierea nu este tot ce are nevoie femeia. Dimpotriva, pentru femeie conteaza foarte mult daca se afla intr-o dispozitie psihica si afectiva corespunzatoare.

Tacerea este de aur?

Majoritatea barbatilor considera ca tacerea este de aur si ca un act sexual linistit va fi unul de succes. Dar nu functioneaza intotdeauna in acest mod. Femeia trebuie alintata, trebuie sa se comunice cu ea si sa fie incurajata.

Recomandari utile

Spre a fi atinsa placerea de ambii parteneri, se recomanda urmatoarele:

  • partenera trebuie sarutata
  • muscaturile trebuie sa apara dupa ce femeia este suficient de excitata;
  • nu-ti lasa greutatea peste partenera ta, fii tandru si nu iti considera partenera un obiect…
loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!