HomeSANATATESarcina Bucuriile sarcinii

Bucuriile sarcinii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Bucuriile-sarcinii in Sarcina

Sarcina reprezinta o perioada unica din viata unei femei si care, pe langa dezavantajele de care se plange toata lumea, are si cateva avantaje pe care trebuie sa le cunosti:

Bucuriile sarcinii

Stoparea restrictiilor culinare
Restrictiile culinare sunt cele vinovate pentru diete sau incercarea pastrarii siluetei. De acum, te vei putea bucura de fiecare tip de mancare pe care il doresti, atat timp cat este sanatos si nu in exces.

Devii rasfata
Nu este o alta perioada in care sa fii mai rasfatata, decat atunci cand esti insarcinata. Fiecare apropiat va incerca sa te faca sa te simti cat mai bine. Trebuie sa profiti de aceste atentii pentru ca, in scurt timp, cel care va fi mai norocos este bebelusul.

Primele miscari ale fatului
Toate femeile care au fost insarcinate spun ca nu exista un moment mai placut decat acela cand fatul din burtica isi face simtita prezenta.

Aflarea sexului copilului
Similar este si momentul in care la ecografie se afla ce sex va avea bebelusul. Este mult mai placut sa se astepte pana in momentul nasterii pentru a se afla sexul bebelusului, dar putine femei aleg sa faca acest pas.

Relaxare si timp doar pentru tine
Nu mai trebuie sa muncesti, tot ce va trebui sa faci este sa te relaxezi. Poti profita de acest timp pentru a descoperi noi pasiuni pentru care inainte nu avea timp, iar nimeni nu iti va reprosa nimic.

Atentia si afectiunea partenerului
Atunci cand partenerul afla ca este pe cale sa devina tatic se schimba in bine si va face in asa fel incat sa te simti mai bine ca niciodata…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed