HomeHoroscopcompatibilitate zodii Afla cum te influenteaza ziua in care te-ai nascut

Afla cum te influenteaza ziua in care te-ai nascut

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/12/Afla-cum-te-influenteaza-ziua-in-care-te-ai-nascut.jpg

Ziua în care te-ai născut poate dezvălui multe lucruri despre tine. Zilele săptămânii au un guvernator propriu care te influențează. Iată ce spune ziua în care te-ai născut despre tine:

Luni

Ziua de luni este guvernată de Lună. Persoanele născute în această zi sunt destul de sensibile și pun suflet mult prea repede. Nu au foarte multă încredere în sine deși au mult potențial. Sunt inteligente și își fac cu ușurință amici. Sunt foarte atașate de familie și prieteni. Au nevoie de atenție pentru a se simți iubite și nu suportă minciuna.

Marți

Ziua de marți este guvernată de planeta Marte. Persoanele născute în această zi au o personalitate puternică. Sunt persoane dinamice și foarte amuzante. Au idealuri mărețe și muncesc din greu pentru a ajunge la ele. În general, se plictisesc foarte repede și sunt în căutarea unei continue schimbări. De asemenea, pot deveni foarte pasionale când sunt îndrăgostite. Sunt foarte inteligente și nu suportă ipocrizia.

Miercuri

Ziua de miercuri este guvernată de planeta Mercur. Cei născuți în această zi sunt persoane sincere și inteligente. Au un spirit de observație foarte ridicat și abilități dezvoltate de comunicare. Sunt persoane ordonate și respectuoase. Din punct de vedere sentimental, sunt foarte pasionale cu partenerii de viață.

Joi

Ziua de joi este guvernată de Jupiter. Persoanele născute în această zi dețin multă inițiativă și energie. Iubesc libertatea și nu suportă să fie îngrădite de către societate. Sunt prietene sincere și au un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Au scopuri mari de atins și nu se feresc de muncă.

Vineri

Ziua de vineri este guvernată de Venus. Cei născuți în această zi apreciază foarte mult sinceritatea și afectivitatea. Sunt persoane libertine și iubitoare. Sunt mereu în căutarea adevărului și iubirii. Tind să se facă remarcate pentru a arăta oamenilor de ce sunt în stare.

Sâmbătă

Este ziua guvernată de Saturn. Persoanele născute în această zi au înclinații artistice și sunt fascinate de istorie. Sunt organizate și au multă energie. Le place să se laude cu reușitele lor și vor să fie adesea în centrul atenției. Uneori sunt misterioase și atrăgătoare…

Duminică

Duminica e ziua guvernată de Soare. Cei care s-au născut în această zi sunt persoane relaxate care nu suportă ca cineva să pună presiune asupra lor sub nicio formă. Au o imaginație bogată și știu să o folosească pentru profitul lor. Le plac adrenalina și călătoriile. Sunt persoane spontane și foarte amuzante.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed